Nytt och rätt del 2 – sommar 2017

Nytt och rätt del 2 - Nobis Köpenhamn

Genomtänkt design och form får oss alltid på fall. Vi på redaktionen har nu valt våra designfavoriter inför sommaren! Våra hjärtan extra för Skandinaviska former. Filippa K:s sneaker får gärna pryda vår fot. Äntligen är det dags för solglasögon och i år är det färg på bågarna som gäller. Sist men inte minst har vi spanat in ett nytt hotell, perfekt för en höstutflykt..

Av Redaktionen

Hotell Nobis i Köpenhamn

I september slår portarna upp för Nobis Hotel i Köpenhamn. Här hittar du 77 rum smakfullt designade av stjärnarkitekten Gert Wingårdh. Förutom resturang kommer även hotellet erbjuda gym, bastu med kallpool och hamam. Hotellet kommer stå klart i september och ligger centralt vid Köpenhamns tivoli och centralstation.

Nytt och rätt del 2 - Solglasögon från Celine

Möt sommaren med solglasögon i färg

Sommaren är här och äntligen får vi möjlighet att plocka fram årets hetaste accessoar. I år gäller ljusare bågar och starka färger. Är du sugen på att investera i något nytt och trendigt så är ett snyggt par solglasögon från Celine i turkost ett säkert val.

Nytt och rätt del 2 - Kate High sneakers

High-top Love Sneakers

Ny Kate High-top sneaker i mocka eller läder med vit gummisula. Fransarna på hälen blir en snygg detalj som leker med kontrasten av gammalt och nytt. Perfekt sneaker att styla klänningen eller jeansen med. 1900 kr hos Filippa K.