Ännu en dag i solen och så delar vi ut poäng!

Hilton Ras Al Khaimah

Solen steker, inte ett moln och vi jobbar på här med att testa Dubai till er kära läsare och följare! Vet inte om ni har magiska barn som med glädje och iver slänger sig över ny mat och nya smaker. Grattis i sådant fall, vi har det icke. MEN!! Något har hänt, något vi har att tacka YouTube för och de är de här otroligt tråkiga, tjatiga filmklippen där barn testar olika glassar, godisar etc från andra länder och ger dem poäng. Lukas och Sophie är smått besatta och nu testas allting här under resan. Och ges poäng. Vilket gjort att vi vuxna givetvis också testar och poängsättet och på så sätt får i dem allt från grönsaker till olika kycklingrätter. Några enstaka tuggor ibland men ändå en seger mot pommes fritten och hamburgaren. Så nu blir det poäng i skalan 1-5 på allt vi upplever den här resan. Fört ut är då det här hotellet vi nu bott på i 3 dygn.

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa: 4 poäng. Högt betyg vilket det är värt mycket pga sitt stora utbud av såväl generös beach som flertalet pooler, restauranger, fint rum och bra service. Blir inte full pott då vi tycker bufféen kunde varit strået vassare, dåligt med grönsaker mest grön sallad och gurka och avokade nepp, fick jag icke när jag frågade. Det tar också väldigt lång tid att få maten på de andra restaurangerna. Men annars mycket bra hotell för familjen.

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

poolen-stor

takbaren

Hotel calles them Deluxe.

På kvällarna har vi hängt här uppe på en av restaurangerna/barerna där barnen har kunnat ligga skönt och vila med sina iPads. Temperaturen är verkligen otroligt behaglig. Perfekt! 5 poäng får den. Nu ska vi in till city och utforska ett annat hotell.