Bli granne med Smedjan vid Steninge Slott

Vore ju kul om några fler man känner flyttar ut till Steninge. Nu är de första husen i slottsbyn till salu, Tun 1.

Det var visning idag och det är visning igen nästa helg.

http://Steninge Slottsby

Intill Mälarens strand med ett kort avstånd från Stockholm, Uppsala och resten av världen, i landskapet vid det vackert belägna Steninge slott i Sigtuna kommun uppförs nu ett bostadsområde som omfattar 650 bostäder, ett område med fokus på elegant utformning, karaktär och stora rekreationsmöjligheter i form av badbrygga, marina med segelbåtsdjup, ridanläggning, tennisbana och upplysta löp- och promenadspår. Redan idag planeras det för förskola, skola och saluhall i området.

Husen i TUN 1

Husen som har valts till Tun 1 präglas av vackra detaljer och hög standard. Fasaderna görs i liggande träpanel med snickerier i New England-stil, vackra entrédörrar med omsorgsfullt formade detaljer. Husens fönster är förutom energisnåla, riktiga träfönster med spröjs och detaljer i mässing.

Invändigt håller husen en hög standard med inredning i kök från Ballingslöv, vitvaror från Miele. I badrummen kommer inredningen från Aspen. Genomgående 2-stavig ekparkett från Kährs förutom i våta utrymmen som bad och tvätt. Samtliga hus utrustas med centraldammsugare.

Till hustyperna Bromma och Newport finns fristående enkelgarage att välja som tilval.

http://Riksmäklaren Uppsala

Själv gillar jag gammal charm..