Bortskämd på jobbet

4-3

Det finns jobb och det finns jobb och det här mina vänner är en av de bästa fördelarna med mitt jobb. Att få möjligheten att se och uppleva nya ställen, träffa personer man med största sannolikhet inte skulle träffat annars och få glädjen att berätta för er om ställen som är värda att upplevas. I fredags satte jag mig på tåget tillsammans med Erika och efter några timmar på MTR Express landade vi i Göteborg för vidare färd hit. Vackraste västkusten tog emot oss med öppna armar och blå himmel. Att INTE ta en powerwalk längst med stranden var liksom omöjligt.

4-4

2-2

Sen incheckning på Hotel Tylösand alldeles nyrenoverade spa och japp, här kan man se på bio i poolen. Eller bara hänga i poolen. Det gamla spat har nu utökats med en övervåning som bjuder på den här utsikten. Bokstavligen talat breathtaking.

8-2

6-2

Snyggt inrett med möbler från norska Slettvoll. Ljuset är otroligt behagligt och det är inte svårt att få timmarna att gå här. Vi fick en liten krämpalett att skrubba och smörja oss fina med.

10

8

4-1

Måste ju bjuda på en bild på mig själv också. Även om det tar emot.

6

Fick fint rum with a view. Det är verkligen något speciellt med höst på västkusten, har ni möjlighet ta er ner hit en helg.

8-1

6-1

Hotellet har ett bra tänk kring ekologiskt och närproducerat och jag vill också tipsa om all fin popkonst som finns. Man kan gå runt i timmar och bara titta på alla tavlor, det är en utav landets allra största samlingar. Vi avslutade med supé i restaurangen – givetvis även den med magsikt utsikt.

4-2

Sen väntade tåget på oss hem till Stockholm igen och här måste jag få hissa en liten flagga för MTR Express. ÄNTLIGEN ett snyggt, bekvämt tåg med god mat och hög kvalitet rakt igenom. Hade bokat in oss i den tysta, fina sviten där vi fick jobbro och kunde sitta och skriva och maila hela vägen till Stockholms central.

image7-kopia

dsc03219