Pepparkakor, bus och kändisar på Junibacken

 

2-6

Vimmel på Junibacken

De gamla ”vimmelprinsessan-takterna” sitter i än idag! I alla fall då och då när en trevlig vip-inbjudan dimper ner i brevlådan. Petré Events är en av landets absolut bästa eventarrangörer och snäll som han är, bossen Johan Petré, får jag fortfarande gå på lite vimmel och premiärer då och då. Junibackens årliga glöggtillställning är en afton vi i familjen icke vill missa. Har blivit en otroligt mysig tradition och lite av startskottet för att ja, nu är hösten faktiskt slut (även om det är grått och inte vitt ute) och nu börjar decembermyset. Och SÅ MYSIGT det är!!! Särskilt här på fina, fina Junibacken. Vi är där minst två gånger om året och jag slås varje gång av hur otroligt fint allting är ordnat. Bara det att det är Astrid Lindgren som själv satt berättarrösten till Sagotåget gör mig helt varm.

Måste vara det mest genomarbetade, detaljrika Sagotåget i hela världen. Eller i hela universum som Sophie sa. Förutom det fina tåget fick det här cafét högst betyg av min dotter.

Måste vara det mest genomarbetade, detaljrika Sagotåget i hela världen. Eller i hela universum som Sophie sa. Förutom det fina tåget fick det här cafét högst betyg av min dotter.

 

2-1

2-3

2-2

På riktigt, att bara ta en heldag och kanske först promenera lite på Djurgården och sedan hänga här på Junibacken kan vara bästa julklappen till barnen, kusinerna, grannen! Sophie skulle hoppa av glädje om jag sa att hon fick en heldag här igen med lek, pannkakor och Sagotåget. Storebror Lukas och kompis Wilmer var med också, men dem såg jag knappt röken av. Förutom om jag tittade uppåt taket! Minst sagt spring i benen och klätter i armarna på de här killarna..

2-7

2-4

2-8

Underbar kväll där både jag och mormor hade precis lika kul som barnen! Roligt att få säga hej till ”di gamla kändisarna” från mingeltiden också. Då sågs vi med ett glas i handen på Teatergrillen eller Cafét, nu ses vi med ett barn i handen på Junibaken! Magdalena Graaf, Peter Siepen och allehanda programledare och journalistkollegor. Alltid trevligt!