Champagne, slottsmingel och Peter Siepens bebis

  Hade en riktigt härlig avslutning på veckan ute på fina Görvälns Slott ihop med Cia Liljeton. Vi har ju fotat inredning på slottet tidigare till magasinet ihop med duktiga Andreas Standar och den här kvällen vart vi inbjuda av Johan Petre för att få se fotografen Magnus Skoglöfs vernissage ihop med att slottets restaurang Galleriet invigdes.

  
  
 

Service är ju verkligen så fantastiskt att få när den verkligen fungerar! Jag och Cia var så sugna på äppelpaj och så ”råkade” en av kockarna höra deg och vips så lagade han till varsin gudomligt god äppelpaj med glass till oss. Maten var för övrigt otroligt god.

  
  

 

Bästa, trevligaste, finaste Lars Wallin och Cia i slottets gröna rum som är Lars favoritrum. Älskar alla detaljer också, som de här snygga dimmerknapparna från Schneiders retroserie Renova.

  
Lars Wallin bredvid sin lampa. Japp han har gjort den alldeles själv!

  
Och se där! Peter Siepen är en sådan där sprudlande, positiv människa som jag känt i typ 15 åt genom alla mingel och kändisjobb. Och nu har han och sambon Anna fått sin lilla dotter Rio. Peter fullkomligt strålade av stolthet och berättade att om han fick bestämma skulle det göras en till bebis snarast möjligt.

  
Görvälns Slott är så himla fint, ville bara checka in och få vakna här till en mysig frukost men tidiga möten och mycket jobb stod på agendan för dagen efter så det får bli en annan gång. Men ska ni fira något eller bara unna er ett härligt dygn åk hit!