Första middagen! Kärlek

Ber om ursäkt för röran… Stylar inte direkt innan jag knäpper av några bilder utan min melodi är att bjuda er på min verklighet! Precis som den här och japp, den är lätt rörig. Men underbar också! Huset börjar ta form inuti och vi NJUTER av alla små steg som äntligen börjar synas. Här har ni Mikael som för första gången försöker sig på att laga en liten middag i nya köket. Och bara känslan i hur många fina, roliga, goda kvällar vi kommer ha här, runt vår köksö, med vår spishäll och vår hemtrevliga utsikt över vårt lilla vardagsrum och vår trädgård. Så mysigt.

2-9

2-11

2-13

2-14

Pizza för de mindre familjemedlemmarna som av någon konstig anledning ska pussa mot mig när jag tar en bild.. Vi får många komplimanger för den gråa ton vi valt att måla väggarna på hela nedervåningen med. Det är en grå färg som Flügger har hjälpt oss att blanda, jag är noga när det kommer till färg och tapetval, vill inte att de grå ska gå åt vare sig rött, gult eller lila – vilket det lätt kan göra. Vi fick hjälp i Flüggers butik där de blandade en färg exakt så som vi önskade. Provmålning, låta torka, titta i olika ljussken under dygnet och när du känner att japp, där sitter den, först DÅ ska du måla hela rummet. Att ta fram originalträtaket och måla det mjukt vitt (inte kritvitt) är också ett val jag är så galet nöjd med. Skapar verkligen trivsel och mjukhet.

Vi hittade också den perfekta tapeten till hallen. Som en lyckokick att mötas av en blomstrande fågelträdgård varje gång man öppnar ytterdörren och kommer hem! Ska bli MAGISKT när den kommer på plats.

Ni minns väl hur det såg ut bara för några veckor

sedan…

Den grå färgen harmonierar så behagligt till vårt via tak och trägolvet som ska slipas upp och bli snyggt. Vi har också valt en varmgrå nyans på köksluckorna från Vedum.