Första snön och en ljuvlig sjal

Där kom den! Höstens allra första snö och visst blir man lite barnsligt lycklig! På sommaren kan jag inte med att se fram emot vintern utan drömmer mig bort till ett liv i värme året om, men sen när hösten kommer njuter jag i fulla drag av alla färger och den krispiga luften. Att ta joggingturer i den svala naturen och få börja ”boa” lite hemma utan min eviga ”måste-vara-ute-och-ta-vara-på-sommarkvällen” hetsen.. Och nu när snön faller längtar jag efter min dunjacka och knarrande snöpromenader med barnen. Fick ett efterlängtat paket med posten idag också.

Fina sjalen från Tolfesbo som jag beställt i deras webbshop.

Fina sjalen från Tolfesbo som jag beställt i deras webshop på Tolfesbo.com.

Den är med i tidningen och då jag fått en del mail med frågan vart man kan köpa sjalen så passar det ju bra att informera om detta. Ni hittar den utvalda butiker runt om i landet med den går också att beställa i Tolfesbos egna webshop.

8a676ea43fd21c04_800x800arb87e8fd6823f46d6_800x800ar

Jag tycker om produkter som inte bara är fina och sköna att ta på utan som också helst har någon form av eko- och miljötänk vilket Tolfesbo har. Susanne Tolfesbo, som driver företaget, är från Falun och kom i kontakt med Alpackaullen för ett antal år sedan. Det är en av världens finaste ullsorter och kommer från alpackan som lever i bergen i Sydamerika. Kollektionen är tillverkad i ett hantverkskooperativ i Sydamerika som jobbar under rättvisa förhållanden och strävar efter certifiering för både fair-trade och ekologisk produktion. Mycket bra och nu sitter jag här och skriver med min mjuka, varma sjal över axlarna.