Herre gud så snyggt!

Sitter med nästa utgåva där vi bland annat har badrumsspecial och jesus va härligt det är att få botanisera loss och verkligen badrumsfrossa. Ljust och fräscht, absolut men det är mörkare kulörer som kommer starkt. Precis som med kök och även utemöbler. Vi går från ljust till mörkt helt enkelt vilket (nej, jag ska inte bli för mörk nu men MÅSTE toucha vid det lite…) tyvärr återspeglar världen i stort. Blir på riktigt galen av allt dödande, allt lidande och allt krig. Men ok, tillbaka till badrummets ljuva värld och här känns det som att badrummen verkligen talar till mig från alla håll för tillfället! Det är väl magasinet som gör det, att jag sitter med så mycket badrums-research vilket gör att jag tittar på allt som har med badrum på ett annat, mer granskande sätt. Som när man köper sin första hund – plötsligt ser man hundar över allt!

duravit_me-by-starck-2-kopia

Färg är modellen för franske designern Philippe Starck. Här i sitt samarbete med Duravit. Kanske inget man skulle ha i sitt hem men visst blir man inspirerad av att ändå våga mera färg.

duravit_me-by-starck-kopia

Kaklet och speglarna, så snyggt. Och även det lite udda med att ha ett så pyttelitet handfat. Blir luftigt och snyggt men… Familjeskadad som man är blir jag lite bekymrad över den outnyttjade förvaringsytan. Jaha, inga stora, smarta utdragslådor där inte. Och vart har de sina tandborstar? Alltså hur tråkig kan man bli!

duravit_me-by-starck-6

Ja, varför inte? Växter ger ju onekligen syre men frågan är hur det fungerar med fukt, småkryp och vad gör man om trädet börjar växa ännu mer? Men effektfullt är det absolut. Och nu till min stora badkarsdröm. Som aldrig vill bli verklighet vilket faktiskt är en av anledningarna till att jag älskar att bo på hotell! Där får jag bada badkar. Slammade betongväggen nedan är bara så snygg. Önskar verkligen att det här kunde vara mitt badrum.

duravit_paiova-kopia

starck_starck_tm_wanne_09_029328_26-kopia

Ovan är från Duravit båda två, det här lite mer kantigt är även det designat av Philippe Starck. Stort plus för ”rygg/nacke-tänket”, ofta tycker jag badkar faktiskt inte är helt bekväma men har han Philippe tänkt till. Synd då att jag har ett badrum modell mini… Nästa hem. Absolut.