Hola Tenerife!

Hejdå byggdamm och bekymmer – Hola Grankan, golf och sangria!

pitstop 1 Las Americas

Ni känner min glädje och entusiasm redan i rubriken eller hur! Jag trotsar lunginflammation och vardagsstress och jobbar några sköna dagar med Cia (som även hon har en blogg här hos oss under namnet Cecilia Österberg) här på Teneriffa. Vårt magasin handlar ju som ni vet inte bara om hemmet, inredning och design utan vi vill också bjuda på inspirerande, fina resor, mat och dryck. Sådant vi tycker sätter behövlig guldkant på tillvaron och hur underbart är det inte att få byta miljö för några dagar. Magiskt. Efter dryga 6 timmars flyg har vi nu landat här på Teneriffa, checkat in på Hotel Vincci Tenerife Golf då vi bland annat är här just för att testa öns golfbanor och se vilken klass de håller.

cia beachen juicebar

När man åker på reportageresa är man ju otroligt väderberoende och idag har vi tyvärr otur. Det har dragit in ett sandmoln från Afrika så att plåta golfbanan Golf del Sur som stod på agendan går icke. Allting är bara ett mjölkvita dis. Precis som inne i vårt ruckel, haha! Vi bor en bit ifrån ”händelsernas centrum” Las Americas och Los Christianos, vi bor uppe vid byn Los Abrigos granne med golfbanan Golf del Sur. Idag tog vi lokala bussen därifrån ner hit till Las Americas och sen har vi promenixat hela vägen längst med havet från Los Christianos bort till fina Playa del Duque, min favoritstrand på Teneriffa. Med några pitstopp längst med vägen.

mia

hotellet vid fiskebyn

En liten hälsning till familjen där hemma! Och till er kära läsare, alltid till er. Hotellet i bakgrunden heter Sandros San Blas Nature Resort & Golf är verkligen jättefint. Ligger med golfbanan Golf del Sur på sin ena sida och havet med en fin stenstrand på den andra. Golf Plaisir har resor hit med boende och förmånliga golfpaket och genom dem kan man bland annat välja att bo på något av dessa två hotell. Vincci Tenerife Golf eller Sandos San Blas. Det börjar klarna upp så vi håller tummarna för en sandfri dag full av fotografering i morgon.