IDIOT som rotat på tomten! Cykel efterlyses!!

Jag har blivit av med ett antal cyklar genom åren men ingen gång har jag blivit så sur som denna gång. Någon/ några har alltså gått in bakom smedjan, på MIN tomt och sen vidare över tomten till boden som står en bra bit in och bakom boden tagit cykeln.. Det var inte så att den syntes på något vis. Vad som gör mig så extra irriterad är att jag köpte den när grannarna och jag hade loppis på smedjan förra året och jag försöker att få allt att vara något sorts kretslopp. Cykeln kom med en granne och skulle säljas på smedjan – jag köpte den, så det är inte bara att köpa en ny cykel.

IMG_6377 IMG_6376

Eller ett annat exempel, jag var på Connoisseurs bildag på Steninge Slott och träffar på ett företag som ställde ut sina produkter. De jobbar med isolering och heter iCell. Miljövänlig isolering producerad i Sverige, hur bra är inte det… Dom ska nu leverera isolering till min trä-del. Bra slump och det känns som om det var någon mening med att dom var där och jag var där.. så vill jag att de flesta saker ska vara med smedjan. Nån mening med det som händer liksom.  Du kanske själv ska isolera, ta en titt på iCells hemsida:  http://www.icell.se/sv

Bildag Connoisseur Exray Foto (1)

Jag hade speciellt sett fram emot att cykla till Sigtuna och träffa upp min fotografkollega Marie-Therese Karlberg. Hade precis införskaffat en cykelpump och skulle göra slag i saken. men nä, det sket sig..

SÅ OM NI SER NÅGON PÅ MIN CYKEL SÅ ÄR DEN MIN, MIN OCH BARA MIN!!! Nästa vår ska får man skaffa vakthund, staket, grindar och stor häck.. (och då syftar jag inte på min egen)