Låt oss testa Dubai!

2-2

Då befinner vi oss i Dubai. Fick några extra dagars ledighet för Lukas, nu innan höstlovet, då han bara går i klass 1 vilket gjorde att jag kunde ta med mig familjen hit några dagar. Det är inte första gången jag är här men det är första gången med barnen och första gången jag inte bor på überlyxhotell a´la bling bling utan just valt familjevänliga hotell för att se om det är något även för de yngre. Varmt är det, lagom flygresa är det, servicen är bra, hotellet är bra så än så länge har vi inget att klaga på. Skulle vara att dagarna går på tok för fort då men det är bara att njuta så mycket vi kan!

2-6

Ljuset är så fint här. Alla byggnader är mer eller mindre i sandfärg vilket gör att det blir väldigt behagligt för ögat. Solen går ner redan innan 18 så det gäller att hinna med solnedgången då dagen är som allra vackrast. Vi bor på Hilton Ras al-Khaimah och har bokat resan genom Apollo. Familjevänligt, bra bufféer och mycket att göra. Check på allting för familjesemestern med andra ord!

6-1

4-1

Härligt att ha stranden precis nedanför. Lukas har hittat kompisar, det är en del andra svenskar här, och vill bara hänga i poolen men Sophie får jag med mig ner till beachen. Skriver med snäckor, ligger i vågorna och pratar om livet. Livet i en 4-årings huvud. Magiskt. Att få den här tiden med sina barn, deras tankar och reflektioner. Att få skratta, kramas och bara vila tillsammans. Värt varenda krona och det är DET som gör resandet så härligt. Hemma blir det alltid vardagsbestyr som tar över, här är vi bara med varandra.

2-7

2-5

2-1

6

Syskonhäng! I morgon är det yoga på morgonen, tycker mycket om att fler och fler hotell och resorts uppmärksammar att många gäster vill aktivera sig. Skulle gärna se flera pass om dagen så att man har mycket att välja på. Att det finns aktiviteter att göra, ställen som är lite lugnare för avkoppling samt nyttig mat, mycket sallader och grönsaker – det är sådant jag tittar efter för att ett hotell ska få ett bra betyg.