Lyx övernattning at Six

I går bodde jag, min kille, min syster och hennes man och ett till kompis par på det nya heta hotellet at Six på Brunkebergstorg i Stockholm.Det var många år sedan jag var borta vid Brunkebergstorg, jag jobbade där för 9 år sedan men Gud vad det byggs där nu! Det kommer bli helt fantastiskt när det väl står färdigt, speciellt när man ser planerna på uteserveringen och de nya fontänerna som byggs där.

Hotellet at six har premiär i Maj men har smyg öppnat sin bar & resturang till allmänheten och vissa rum redan nu. Vi fick en liten hotel tour där vi fick se en av sviterna men alla rummen är så otroligt väl detaljerade och vackra. Hotellets inredning är sten, marmor och konst och det är en tydlig genomgående känsla överallt.

Baren har ett roligt tema där man bl.a.  kan dricka afternoon Tea – tipsy style med gin i tekannan som serveras antingen varmt eller kallt på lördagar mellan 12-16. Perfekt för större sällskap som vill ha en mysig men hektisk atmosfär. 


Detaljerna i rummen är som sagt väldigt vackra och man ser att det har lagt väldigt mycket pengar på helheten.


Om du har glömt strumpor kan du tex ta ett par happy socks edition at Six som är framtaget med deras logga.Personalen var otroligt tillmötesgående och trevlig både i baren och restaurangen och receptionen. 

Jag ser fram emot deras planer att öppna spa! Jag kommer vara en av som första som provar igenom deras behandlingsmeny…

Har du möjlighet att bo på at six do it! 

x

T

1 reaktion till “Lyx övernattning at Six”

  1. Louise skriver:

    Ja, jag vill gärna prova!

Kommentarer inaktiverade.