Magisk middag och vikten av detaljer

Fjärde dagen hemifrån nu och japp, vi tittar på bilder på barnen, pratar om dem och ringer hem för att höra deras röster! Haha! Det är verkligen som att man längtar så enormt efter den här ”vuxen-par-tiden” när vardagsrutinerna bara rullar på med lämningar, hämtningar, fotbollsträning, tvätt och jobb på hemmaplan. MEN… Absolut, vi har det magiskt inte det jag menar, men att vi ändå liksom börjar längta hem lite redan! Efter bara tre dagar! Borta bra men hemma bäst – då är det väl ändå så att man har lyckats på hemmafronten tänker jag. Att vi trivs så bra hemma vilket vi ibland behöver komma iväg några dagar för att förstå. Man behöver den där extra timmen på dygnet för att hinna reflektera över hur fint man faktiskt har det, även i vardagsrutinerna som ibland gör mig GALEN!

Nu njuter vi i alla fall av en supergod middag på tu man hand. Inte illa det!

2-3

Hotellet är verkligen riktigt bra. Generöst med utrymme så att man kan hitta en egen hörna såväl ute som inne. Tycker alltid om när man kan slå sig ner i en bekväm stol/soffa och läsa eller skriva på datorn. Stor pool även med en barnvänlig yta och väldigt bra meny till humana priser i restaurangen. Tycker också om detaljerna på hotellet. Finns en omtanke och en själ som går igenom hela hotellet. Precis sådant jag ”letar” efter för att ett hotell ska få full pott!

2-6

Otroligt vackert trappräcke. Och fin-choklad på rummet! Bättre än bubbel om ni frågar mig.

2-5

Inne i hotellet ligger deras stjärnkrog men även här är priserna inte alls särskilt höga. Runt 70 euro för 3-rätters tycker inte jag är farligt dyrt. En tusenlapp för deras avsmakningsmeny.

2-15

2-11

Nu är vi klara här på Franska Rivieran! Nu bara ett litet jobbstopp på Mikaels Moccamasters fabrik i Holland på vägen hem.