Måla rummet med ljus!

Ljus för funktionell och dekorativ användning från Philips Hue system

Var förbi Philips Hue otroligt häftiga monter på Furniture Fair 2017. Jag har jag funderat på hur Hue Light, relativt nya system ska  kunna användas i vårt hem och nu har jag fått lite mer koll.  Fick en visning vilket var mycket spännande.  Jag är ju, som sagt, väldigt svag för smarta lösningar i hemmet. De hade olika ”rum” med olika funktioner. Statister gjorde typiska hemmasysslor i respektive rum – levande installationer.

Tänk att få färgsätta ditt kök eller badrum efter humör!! Philips Hue Lightstrips  kan användas som såväl dekorativ som funktionell ljuskälla.

Tänk att få färgsätta köket eller badrummet efter humör. Philips Hue Lightstrips  kan användas som såväl dekorativ som funktionell ljuskälla.

 

Måla om rummet på en sekund medPhilips Hue ljussättning! Det går också att få ljuset att följa tv:ns ljus, då kan vi tala om riktig biokänsla. Lite coolt faktiskt!

Måla om rummet på en sekund medPhilips Hue ljussättning! Det går också att få ljuset att följa tv:ns ljus, då kan vi tala om riktig biokänsla. Lite coolt faktiskt!

 

Du kan snabbt ställa om ljussättningen med ett knapptryck eller via din app i mobilen. Till vänster du varmt ljus för mysbelysning och till höger lite kallare belysning för arbete.

Med ett knapptryck på väggen eller via din mobilapp kan du snabbt ställa om ljussättningen. Till vänster ser du varmt ljus för mysbelysning och till höger lite kallare belysning för arbete.

I  Youtubeklippet nedan visar Nicklas Wahlgren, Key Account Manager på Philips, hur man kan förprogrammera ljuset i olika ljusställningar.