…. Nyårspartaj!!!

2-1

Precis! Inte helt otippat stod hummer på menyn även i Club Meds kök. Eller rättare sagt var hummer en utav alla fantastiskt goda rätter vi avnjöt i går. Jag är ju resejournalist ”i grunden” och har skrivit otaliga lyxreportage åt magasin som Connoisseur, Vagabond, RES och Voyage, samt Inspiration My Home givetvis, och är det något som krävs för att få ett högt betyg av mig så är det tre saker. Hög kvalitet på råvarorna i köket: en frukost SKA ha färskpressad juice, hälsosamma alternativ och inte bara vitt bröd, kaffe och sockriga bullar. Service: du ska känna dig välkommen och omhändertagen, personalen ska också vara kunniga och pålästa om såväl hotellet som omgivningen. Och sist men inte minst: SJÄLEN! Spelar ingen som helst roll hur många stjärnor som sitter på dörren om inte stället har någon form av egen själ och personlighet. Club Meds personlighet innefattar alla dessa tre punkter vilket gör att vi väljer att åka till deras olika hotell världen över. Särskilt som vi har relativt små barn som behöver ”aktiveras” och vi gillar en aktiv semester med mycket sport och idrott.

2-4

4-5

Man kan väl säga att dessertbordet är Lukas och Sophies favoritbord. Kanske lite Mikaels också… Men vi har ju också OSTBORDET och vi kan väl bara konstatera att vi mular i oss minst ett kilo ost med olivolja och flingsalt här dagligen. Och lite parma på det..

4-2

Sophie tog bilder med min mobil, bjuder på dem, även om kvaliteten inte är den bästa, och hälsar GOTT NYTT ÅR!!

2-3

4-4

Följ med på min bufféfrossa!