Poolhäng, familjetid och drinkar på The Reef

Åskväder, blixtrar och dunder utbryter några gånger per dag här i stora poolen.

Bästa poolhänget på The Reef

Det blev ingen alptopp eller Sälenstuga för oss det här sportlovet, det blev släkten nere på Västkusten med ett besök här på The Reef i Fredrikshamn/Danmark. Skidåkning fick vi i Italien efter jul och barnen tjatar hål i huvudet på oss om att åka ner och bo hos kusinerna samt hos farmor och farfar. Och då vi hade en liten svag känsla av att vädret inte skulle vara tippelitopp bokade vi in två varma, sköna baddygn här på Scandic The Reef. Riktigt bra faktiskt och absolut värt båtresan dit.

Här simmar man ut till poolen utomhus där det också finns en bubbelpool och en bastu. Att det regnade tyckte barnen bara gjorde upplevelsen ännu roligare.

Vi tog kvällsbåten över från Göteborg, åt middag på hotellet och gick och la oss. Sen hängde vi här i poolområdet från 11 på morgonen till 18 på kvällen. Simhud – japp, check på den. Jag tränade en timme i gymet också samt tog en promenad i byn men 99% av tiden har spenderats här i vattnet.

Det är riktigt varmt och skönt i hela poolområdet, fågelkvitter och ”Lobster Bar” som bjöd på goda hamburgare och även en helt ok kycklingsallad. En drink på det och vi förflyttades till Västindien!

Finaste pirattjejen!

Middag intog vi åter igen i hotellets restaurang, väldigt god mat men servicen får tyvärr inte lika många plus. Men maten är värt det, vill bara understryka det!

Vi hittade också det här lekrummet en trappa ner från restaurangen vilket räddade oss alla från att fullkomligt utveckla simhud.

Familjens The Reef-bästa uppdelat i barnens tre favoriter och föräldrarnas tre favoriter:

Barnens:

  • Poolerna!!! Att få bada, åka rutschkana och bada igen. Hur mycket som helst.
  • Glassen i The Lobster.
  • Lekrummet med pingisbordet.

Föräldrarnas:

  • Att allting är ”inhägnat” – släpp barnen fria är det bästa på semestern.
  • STORT plus för ett badhus utan halkigt golv. Att slippa oroa sig och skrika ”spring inte” varje minut stavas njutning.
  • Maten på restaurangen var riktigt, riktigt bra – skulle servicen och miljön snappas upp lite skulle det bli full pott.

Och lite rörligt på det!

Även minisar har kul i egen pool!

Blixtrar, dunder, vågor och en cosmopolitan på det!

Väldigt rolig är den! Såväl för små som för oss större och japp, det är Mikaels stämma ni hör i rutschkanan.

Behöver man svalka av sig simmar man ut till utomhuspoolen, där även bubbel och bastu finns.