Road trip

Nu är vi här sin city Las Vegas! Jag vet inte om någon av er har varit här men det är en sån galen stad. Mer om den sen! 

Vi har haft en fantastisk resa so far. Vi började i San Francisco där vi spenderade 2 dagar. Vi åkte upp till ett ställe som har special skor (eftersom min kära sambo är sko nörd ? ). Här i USA är sneakers utbudet enormt och många limeted edition skor kommer aldrig till Sverige eller bara i väldigt liten mängd medans här finns det att få tag på. Han var så lycklig. Nice kicks ligger på 1420 haight street och hela den gatan var super mysig. Vi var och åt lunch på en grym mexikans lunch ställe mexican street food – rekommenderas varmt! 

Vi åkte båt i solnedgången och fick en otroligt vacker upplevelse av San Fran.


Roadtripen fortsatte mot vegas via Yosemite national park. Det här är ett måste om man är här borta. San Fran är lite som vilken stor stad som helst men Yosemite är helt enormt vackert. Jag kommer nästa gång absolut ta en extra dag här bara för att vandra runt och få mer av den upplevelsen men man måste vara ute i god tid och boka annars blir allt tyvärr fullt. Man kan campa alt bo på vandrarhem på olika platser i parken och är du en natur människa kommer du älska denna plats! 


Vi var lite nojiga att bilresan skulle vara jobbig, det tog oss 5 timmar bara mellan platserna vi skulle bo, men eftersom vägen är så fantastisk så är det smidigt. Men som sagt, nästa gång kommer vi dela upp rutten så att vi får njuta mer av denna otroliga plats!

Vi har bott i små städer för att få den mysiga amerikanska känslan. USA har mycket att erbjuda. Vi bodde igår i en gammal min stad – Tonopah där det finns ca 5 motel/hotel och ett bryggeri


Vi har bott på lite shady places där men inte riktigt vet om man ska bli glad eller orolig när man ser en post it lapp på sängen 


Men nu är vi i überlyx staden Las vegas i en svit på Aria… snacka om kontraster! 

Jag var på spat igår och mer uppdatering om det kommer. Jag kommer ju typ flytta in där, I’m in Love ❤️

PS all foto cred till min sambo, jag har lånat alla bilder från honom

X

T