SkinRölla

Jag älskar behandlingar, speciellt behandlingar där man känner att det händer någonting. För några månader sedan tog vi in skinRölla till salongen efter flera års suktan! Jag har läst mycket om olika roller behandlingar både pennor & rollers som finns på marknaden. Jag är en sån som gärna vill se effekterna innan jag bestämmer mig för att ta in det till mina kunder. Jag måste känna att jag till 100% kan stå för resultaten som behandlingen faktiskt lovar. Så efter några dagars utbildning drog vi igång med behandlingarna, vilka resultat vi har fått!

Behandlingen gör små små hål & punkterar huden så att den triggas igång att producera kollagena fibrer, elastin och stimulera hyaluronsyran i huden. Dessa behandlingar passar dig med lite grövre hy, stora porer, ärr, gamla akne ärr och ojämn hudstruktur. Den jobbar väldigt effektivt på linjer på kinderna, runt läpparna men även halsen och dekolletaget. Fördelen med dessa behandlingar är att alla i fitzpatrik skalan kan göra denna behandling till skillnad från tex kemiska peels och IPL

fitzpatrick

 

 

Behandlingen finns att göra med olika djup – 0,5 1,0 & 1,5

Man brukar börja med 0,5 för att sedan uppgradera till en 1,0. Den ser läskigare ut än vad den är men det är klart att det känns eftersom man sticker hål på huden men själva behandling går så pass snabbt så man lätt klarar av det 😉 Man tror även att man ska ser helt flådd ut efter behandlingen men det gör man inte. Här nedan ser du hur min hud såg ut direkt efter behandlingen. Det var rött ca 20 min efter behandlingen sen var det som om ingenting hade hänt. Man kan i vissa fall bli lite torr och fjälla några dagar efter behandlingen. Smörj bara med en fet kräm.

Viktigt att tänka på att man inte sminkar sig efter behandlingen utan låter huden andas!

 

 

före behandling tess efter skinrölla

 

Om du har velat prova behandlingen men vill ha mer information kom på en kostnadsfri konsultation. Ring oss på 086112311 och boka din tid.

Nu i februari kommer vi även att ha ett event för er läsare på salongen så att ni får en chans att träffa oss få tips och råd samt att ni kommer att få möjligheten att göra hudscanningar och få köpa billigare produkter. Mer information kommer i dagarna!

/ Therese