Skönhetshelg i London

Hej! Just nu när jag sitter och skriver är jag på flyget från London efter en hektisk helg! Jag har varit i London för att gå på årets skönhetsmässa som var både söndag och måndag.

Det är alltid lika roligt att spana in trender, färger & displayer på olika ställen, under förra året hann jag med både Miami & Dusseldorf så förväntningarna var höga.

Det var en samlad mässa för både hud, hår & naglar och på hudvårds delen märktes det direkt vilka som är störst i England – Elemis tog upp väldigt mycket plats på 3 olika delar av mässhallen. Dom hade både en shop, en spa buss & en professionell del där dom demade sina nya apparater som kommer ut under året.  Så spännande!

image

I England åker Elemis runt med en buss full av hudterapeuter till småstäder runt om i landet och där dom utför både behandlingar, hudanalyser & säljer produkter. Smart!

image

image

Andra stora märken som tog stor plats var Dermalogica, Clarins, Decleor & Environ (som ännu inte finns i sverige ). Alla stod med sina apparater och fina produkter och demonstrerade sina signatur behandlingar. Väldigt kul att både lyssna och få se!

Mitt i detta virrvarr av allt kom en helt underbar doft som verkligen utmärkte sig och jag märkte hur jag drogs mot ett märke jag inte sett förut – AromaWorks.

image

Helt underbara dofter och produkter med aromaterapi som bas. England är otroligt duktiga på aromaterapi produkter. Denna linje påminde lite om aromatherapy associates, som jag jobbat med tidigare och älskar,  men ännu lite behagligare/ mjukare i doften. Både decleor och AA kan bli lite tunga men inte den här. Jag drogs tillbaka till montern säkert 3 gånger innan jag var tvungen att köpa några ljus och en doftgrej till spat!

Jag stötte på den engelska leverantören till intraceuticals och förhoppningsvis så kommer vi att ha ett event med dom i Stockholm i år då dom har lite roliga nyheter och travelsize paket som vi inte har i Sverige än!

image

image

Jag har huvudet fullt av idéer som vanligt efter en mässa. Jag önskar att jag hade oändligt med pengar så jag kunde köpa allt nytt – stolar, behandlingssängar men jag får väl kanske börja med något mindre typ badrockar & handdukar…

image

image

image

Hoppas ni haft en bra start på veckan ni också!
Vi hörs snart

Threse