STRANDHÄNG!!!!

Japp, blev versaler på den för GUD SÅ JAG NJUTER! På riktigt, att få checka in på hotell några dagar är nog det lyxigaste man kan unna sig. Absolut, det är inte alla som har den möjligheten men OM man har kanske i alla fall möjlighet att spara till två eller tre hotelldygn är det värt det. Efter husfix i några dagar hemma på Lidingö packade vi in oss i bilen och styrde ner mot Tylösand. Våra vänner är där en vecka varje sommar och nu bestämde vi oss för att unna oss några dagars strand-hotell-lyx med dem. Dock valde vi det ypperliga budgetalternativet Ringenäs Golfklubb istället för Hotell Tylösand. Lugnare framför allt, det är årets mesta partyvecka här just nu, men också halva priset och då vi alla är golfare passar det här oss utmärkt.

2-2

2-5

Alltså de här två tjejerna!!! Fullkomlig galna, härliga, underbara och alldeles magiska! Sophie i stråhatt och Bianca i keps. Ser dem framför mig här (utan mig tyvärr…) om tio år… Blandade känslor inför det men tror starkt på att kämpar man med att ge sina barn rätt värderingar, respekt och empati så blir det säkert bra. Gick ju ok för mig i alla fall!

2-10

2-1

Börjar dagen med en powerwalk från golfklubben till Tylösand. Kan vara den absolut bästa starten på dagen i min värld. Helt lugnt, bara jag och mina tankar i den här fina miljön. Att sen komma fram, sträckan är typ 5 km, till familjen på stranden och först stå och spana på dem lite på avstånd från vattnet – lycka! Tror alla som har full rulle i sitt liv med barn och allt vet vad jag menar, låter säkert sockersött och lite ”carpe diem-fjantigt” men det är verkligen så jag känner. En obeskrivlig kärlek, lycka och tacksamhet. Särskilt nu när det bara blir mer och mer galet runt om i världen. Död, död, död. Varje dag. Tar aldrig slut, känns som att det bara blir värre. Vi hade en resa inplanerad till våra bästa vänner på Mallorca men vårt hus kostar oss så mycket så vi fick tyvärr boka av, nu med all osäkerhet i Europa känner jag mig trygg här, att vi tog rätt beslut att stanna i Sverige i sommar. Ska det fortsätta så här? Önskar jag kunde powerwalka och bara njuta av tystnaden här på morgonen men det går inte, jag behöver lyssna på en POD för att skingra tankarna. Det är bara då jag kopplar bort och kopplar av.

2

2-6

Dagarna går sin stilla lunk här men ändå går de alldeles för fort. Vi hänger på stranden, två timmar går till att köa till lunchen, badar HELA tiden, dinerar på olika restauranger eller gör picknick på stranden. LIVET PÅ EN SANDPINNE!