Badrumsinredning när den är som allra bäst

Badrumsinredning, DuPont Corian badrum - skräddarsytt.

Badrumsinredning för DuPont™ Corian® badrum

Badrum exakt efter dina önskemål? Inga kompromisser, skarvar eller begränsningar. DuPont™ Corian® suddar ut gränserna och låter drömmen bli verklighet.

Av: Redaktionen i samarbete med DuPont™ Corian®

Badrumsinredning – skräddarsydd för dina önskemål !

Möjligheternas material för ditt badrum.
Ett material som gör att du kan skapa precis det badrum som du önskar. Gravera, färglägg och genomlys efter egen smak. När du väljer att designa ett badrum med DuPont™ Corian® är allt möjligt. DuPont samarbetar med arkitekter, designer och tillverkare världen över för att maximera kreativiteten av detta mångsidiga kompositmaterial.

DuPont Corian badrum - skräddarsytt

Detta snygga handfat har skräddarsytts av DuPont™ Corian®

Ultimat badrumsinredning

För den rutinerade inredaren är inte DuPont™ Corian® badrumsinredning någon nyhet men för er andra kommer här lite kuriosa. DuPont™ Corian® är ett kompositmaterial som på riktigt förverkligar mer eller mindre alla kreativa visioner, såväl i kök som i badrum. I över 200 år har företaget pushat industrins gränser för att uppfinna nytt material och ny teknologi för att möjliggöra det sömnlösa köket. Corian® komposit kan användas överallt, finns i ett stort utbud av trendsättande mönster och nyanser och nu kan du också skapa egna specialblandade färger.

Skräddarsytt handfat från DuPont Corian

Badrumsinredning med elegans! Här är ytterligare ett exempel på ett skräddarsytt handfat från DuPont™ Corian®

Intelligent elegans för ditt badrum

“Endless Evolution” är målande för det som DuPont™ Corian® står för och det solida ytmaterialet har genom åren blivit i det närmaste ett ikoniskt materialval för världens mest framstående kök- och badrumsarkitekter och designers. Oavsett om din livsstil går åt minimal ultramodern funktionalitet eller charmen av klassisk stil erbjuder DuPont™ Corian® en oöverträffad lösning. Kreativitet till ytan i en ren, originell och mycket hållbar form.

Inspiration badrumsinredning från DuPont™ Corian® på YouTube

Se denna YouTube film och få inspiration för ditt nya badrum. Så snygg badrumsinredning!

Se DuPont™ Corian® övriga filmer och inspireras via: youtube.com/Coriandesign

Badrumsinspiration på vårt Pinterest för Inspiration MyHome

Inspiration badrumsinredning på vårt Pinterest

Vi har samlat en hel del inspiration på vårt Pinterest, bl a om badrum. Gå gärna in och hämta inspiration om badrumsinredning via bathroom//inspiration