Go gadget go – produkterna med stort ha-begär

Leica Camera - Go Gadget Go

Snygg kamera från Leica!

Vår redaktör Charlie botaniserar bland superhögtalare, långlivade, och äntligen också snygga – LED-lampor och saker som gör oss tryggare i mörkret. Extra lycklig blir han över en ny resväska och en sprej som förenklar skoskötseln.

Av: Charlie Strandberg

Go gadget Go - Plumen & Devialet

LED-lampa från Plumen och högtalare från Devialet

Plumen led-lampa, estetiskt och tekniskt

LED-lampor är ingenting nytt, men från att ha varit tråkiga och fula, likt lågenergilampor, till att ha fått design som tilltalar är en utveckling i rätt riktning. Här från Plumen med sin modell 003 som ger en belysning jämförbar med en 60W glödlampa. Lampan ger behagligt sken runt sidorna såväl som i nedåtgående riktning. Denna LED-teknik innebär att lampan endast använder 6.5W och brinner upp till 10.000 timmar. Kostar ca 1.500 kr. Läs mer här

Högtalaren Phantom som når nya höjder

Nyligen lanserade Devialet den i särklass mest teknologiska högtalaren på marknaden. Snyggingen är uppbyggd mellan två hermetiska bashögtalare som arbetar under högt tryck. Phantoms utmärkande sidokupoler producerar ett ultra-tätt ljud och om inte det var nog ståtar högtalaren även med den perfekta aukustiska designen för att återge ljudet perfekt i alla riktningar. Det ni! Nyfiken? devialet.com Från 19.000 kr.

Go gadegt Go - Chimi Eyewear och Rimowa väska

Rimowas resväska och trendiga solglasögon från Chimi Eyewear

Trendiga Solglasögon från Chimi Eyewear

Vi gillar sol vinter som sommar. Och så gillar vi svensk design. Chimi Eyewear står för både sol och svenskt och har nyligen lanserat sin kollektion brillor bestående av tre olika modeller som alla är unisex. Stort plus för det! Är du svart och sober på en alptopp, färgglad med spegelglas på Maldiverna eller varför inte chic och neutral på vinterpromenad? Klassiska, färgglada, lättburna och delbara. Även prisvärda då de kostar dryga tusenlappen.

In & Vinn Chimi Eyewear solglasögon här

Smart kabinväska från Rimowa

Vi ÄLSKAR saker som förenklar tillvaron. Som klassiska väsktillverkaren Rimowas nya übersmarta kabinväska. Nu tar de nästa steg i väskutvecklingen med sin digitala bagagetagg vilken gör att du kan checka in ditt bagage redan långt innan du anlänt till flygplatsen. Rimowas app kommunicerar med flygbolagens egna appar så att flyginformationen från ditt digitala boardingkort skickas via Bluetooth till din väska och på endast några sekunder är din Rimowaväska incheckad och klar för take-off. Lätt som en plätt. Pris från 5.000 kr.

Go gadget Go Leica kamera

Kamera från Leica

Leica Camera – en prisvänlig Rolls Royce

Leica är kända för sina avancerade, plånbokstömmande kameror med fantastisk kvalitet och design. Nu har man äntligen släppt Leica Sofort, en så kallad Instant kamera även kallad Polaroid som framkallar dina bilder direkt. Lättanvänd, retrodesign och humanare prissättning, bra Leica! Finns i tre olika färger. Pris 3.000 kr. Läs mer på leica-camera.com

Go gadget Go - Jason Markks Repelspray

Repelspray från Jason Markk

Markk ger fläckfria skor

Ett skydd som stöter bort vätskor och fläckar? Japp, det är numera verklighet. Jason Markks Repelspray är anpassad för att skydda dina skor genom sin vattenbaserade formel som lägger ett genomskinligt skydd på såväl mocka, nubuck, läder och nylon. Med denna spray kan du bokstavligen skölja av dina skor under vattenkranen och smutsen följer med utan att skon blir blöt. Finns i selekterade sneakersbutiker i Stockholm och på jasonmar kk.com för 150 kr.

Go gadget Go Bang Olufsen Beoplay H5

Bang Olufsens trådlösa hörlurar

Bang Olufsens trådlösa hörlurar

Låt dina löpturer vara sladdfria och bestående av högkvalitativt ljud med Bang Olufsens senaste trådlösa Beoplay H5 hörlurar. Anpassade för en aktiv livsstil där design, ljudkvalitet och komfort spelar roll. Parkopplas med din smartphone via Bluetooth och har batteritid på upp till fem timmar. Pris: 2.499 kr.

Go gadget Go - Tinitell mobiltelefon

Färgglada mobiltelefoner från Tinitell

Koll på barnen med Tinitells bärbara mobiltelefon

Helst skulle man vilja tagga sina telningar med spårbara chip innanför huden, men en mer rimlig lösning på att lokalisera barnen är absolut Tinitells bärbara mobiltelefon. Utvecklad och framtagen specifikt för barn med lektålig design, inbyggd telefon och GPS-positionering. Just det sista bockar vi extra djupt för. Med en Tinitell runt armvristen kan du se vart ditt barn är via appen, ringa ditt barn eller så kan ditt barn enkelt med ett knapptryck ringa dig. Enkelhet är Tinitells nyckelord och vi är glada över att få tävla ut några även till er kära läsare. Pris ca 1.500 kr eu.tinitell.com

In & Vinn Tinitells bärbara mobiltelefon för barn här