5 inredningsfavoriter av Camilla Wänström

Camillas favoriter 2017 - 5 inredningsfavoriter

Här listar jag nyheter eller klassiker som jag ramlar på & tycker är extra intressanta just nu. Inredningsprylar & accessoarer som mitt hjärta klappar lite extra för.

Av: Camilla Wänström

1. FÅGEL

  • Vårnyhet från H&M Home som egentligen inte är min stil men jag tycker den var lite skön. Guldfärgad fågel som passar bra i fönstret eller på ett sideboard. Kitchigt och kul. H&M Home kommer ständigt med fina accessoarer till ditt hem och då priset är helt ok så tycker jag man kan passa på att ta ut svängarna lite.

2. STÄNK

  • Jättefin liten vas från Åhlens tillverkad i keramik. Små svarta stänk gör den levande utan att bli för stökig. Jag som är förtjust i vaser gillar de klotformade, då jag tycker att de passar fint i grupp men också funkar för sig själv. Den här har måtten 10*10 cm men fins även i andra storlekar och former.

3. BELUGA GREEN

  • En superhärlig nyhet i grön sammet från House Doctor. En rejält boxig fåtölj/soffa då den är 100 cm bred och 90 cm djup. Jag tycker dock den kommer undan med det då den inte har några armstöd som begränsar placeringen. Snyggt med två rektangulära kuddar i olika storlekar som mjukar upp intrycket. Och färgen, Beluga Green…

Camillas favoriter 2017 - 5 inredningsfavoriter

4. STAV

  • Johan Carpner fick 2016 Residences stora formpris för årets belysning med lampan Stav. Motiveringen löd ”med minimalistisk smidesform och ett enkelt handgrepp ger Stav rummet punktljus eller spridd belysning.” Jag gillar den då den inte tar så mycket plats men ändå ger ett spännande intryck i rummet. Tillverkas av Konsthantverk.

5. PLINTH

  • Wow. Danska Norm Architects har designat detta fantastiska soffbord för Menu. Ett blockbord som kommer i vit eller svart marmor i tre olika storlekar, som soffbord eller sideboards. Marmor har ju hängt med ett tag men denna design känns ändå kul och rätt i tiden. Åker upp på önskelistan direkt.