Köksnyheter 2017

Underbara kok 2017 - Kvänum Intro

Vi fortsätter med del 2 av köksnyheter för 2017! Stilarna, färgerna, nyheterna – som vi har botaniserat för att ge er det mest inspirerande vi kan. Köket är det rum där vi lägger såväl mest omtanke som pengar. Vårt kök sätter nivån på resten utav vårt hem. Det är här vi umgås som mest och det är också ett rum tacksamt för förändringar. Stora som små. Välkommen in i vår köksvärld!.

Av: Redaktionen Foto: Press

Kvänum Intro (bild ovan)

I Kvänums kök Intro är det skog och glesa grenverk som varit inspirationskällan. Kökets låga socklar, listverk i trä och smäckra pelare mellan skåpen bidrar till ett nätt och elegant uttryck.

Kvalité och design a´la VIPP!

Danska VIPP:s kök, och även accessoarer, andas alltid kvalité och design in i minsta detalj. Och inte helt otippat för er VIPP-fans går årets ton i svart.

Ren köksmagi från Gaggenau

När fläkten gick från att hugga dig i pannan och brumma sönder trivseln till det här. Köksmagi i dess renaste form signerad Gaggenau. Nya vägghängda fläkten finns i flera kulörer och är garanterat inte i vägen.

Magnifikt snyggt från Ballingslöv

I trendigaste grått kommer Ballingslövs nya, magnifikt snygga kök. Och som ni ser är det mycket beslaget som sätter formen. Att byta beslag på sina gamla luckor och lådor kan göra väldigt mycket.