Nu flyttar vi ut!

Flytta-ut-Grythyttan

Som inne fast ute. Känslan av att sätta ut sommarmöblerna den där första, krispiga vårdagen och längtansfullt le åt kommande varma, avkopplande dagar. Nu låter vi hemmet växa utanför husets väggar, nu välkomnar vi långa frukostar och ljusa sommarkvällar.

Text: Maria Roswall Foto Press

Det är alltid trevligt om man har plats för en generös, fin loungegrupp i trädgården. Bondi från Slettvoll går att bygga ut och få till nästan exakt efter eget önskemål. Materialet är givetvis tåligt och kan stå ute i sommarens många skiftande väder.

Flytta ut

Det måste vara så gott som omöjligt att INTE lyckas med matlagningen i den här miljön. Röshults serie Garden Kitchen är bland det snyggaste utekök vi sett. Serien finns i olika moduler som byggs ihop efter tycke, utrymme och smak.

Flytta ut

Vi tycker mycket om rena linjer vilket gör att dessa stolar från Broste Copenhagen (till vänster i bilden ovan) faller oss på läppen. Smidiga, diskreta och snygga. Och kulörerna är fantastiska. Storfavorit från 30-talet. Grythyttans Klassikerserie (till höger)har en speciell plats i mångas hjärtan och får mer än gärna pryda även vår altan. Design, komfort och funktionalitet är seriens signum och det håller än idag.

Flytta ut

Som bäddat för en avkopplande stund. Broste Copenhagen bjuder i vanlig ordning på fina utemöbler i rotting. Bland mycket annat nytt och fint.

Flytta ut

Loungetider! Som vi längtat efter årets mest sociala tid och vem skulle inte vilja hänga här en afton eller två? Allt, förutom miljön och utsikten, hittar ni på IKEA.

Flytta-Ut-7

Stilrent och sobert när en av våra favoriter, Röshults, lanserar serien Garden Easy Chair. Andas exklusivitet och omtanke om detaljer.

Flytta ut

Livskvalitet! Magisk miljö, magisk utegrupp. Soffgruppen Square från Cane Line bjuder såväl på estetik som skön komfort. Står stadigt i blåsten gör den också.