Siemens Home Connect gör ditt hem smart på riktigt

Siemens Home Connect

Upptäck Siemens moderna, uppkopplade vitvaror – Home Connect.

Kombinationen av wifi-anslutna produkter, smart programvara och en intuitiv app ger mängder av fördelar. En del av dem underlättar hushållsarbetet, andra ger helt nya möjligheter som gör vardagslivet både effektivare och bekvämare. Så att du kan ägna mer tid åt det du tycker bäst om..

Av redaktionen i samarbete med Siemens

Smarta Kylskåp

Kameror i kylskåpet som i realtid visar hur det ser ut på mjölkfronten? Absolut! Perfekt när du står i matvaruaffären och vill veta vad som behöver påfyllning. Kanske har tonårssonen länsat kylen, eller så rann tiden iväg i morse när du skulle göra en inköpslista. Nu finns en funktion där två kameror tar foton och visar hur det ser ut i ditt kylskåp, så att du vet vad som bör inhandlas.

Självdoserande tvättmaskin

En självtänkande och självdoserande tvättmaskin som sköter mer eller mindre allting själv. Förutom vikandet då. Otroligt bekvämt att inte behöva tänka på korrekt dosering utav en viss typ av tvättmedel, vilket program som blir bäst för mängden tvätt etc. Den här maskinen ställer frågorna till dig, väljer ut bästa programmet själv, doserar rätt mängd tvättmedel och ser till att såväl starta som stängas av när du själv önskar. Utan att du behöver vara i närheten. För att ha allt under kontroll får du även push-notiser när tvättmedlet börjar ta slut.

Siemens Home Connect

Siemens nya intuitiva app – kopplad till bland annat kylskåpet

Smarta ugnen

Hur härligt att den smarta ugnen redan är perfekt uppvärmd när du stiger in genom dörren? Eller kanske att du till och med förberedde en plåt med rotfrukter som är klargrillad när nu kommer hem! Förutom att du kan starta ugnen, t.ex på väg hem från jobbet, får du recept i appen (recipe- World) vilket ger extra inspiration om man har idetorka för middagsmaten.

Diskmaskin styrs på distans

Starta och styr diskmaskinen på distans och ett extra plus för push-notiserna man får när diskmedelstabletterna börjar ta slut (tab counter). Givetvis älskar vi också att alla Siemens produkter har högt miljötänk.

Det uppkopplade hemmet

Med en Smartphone har möjligheterna till att på riktigt vara uppkopplade med våra vitvaror blivit verklighet. Via appen Home Connect har du full koll på det som händer i dina Siemens produkter. Läs mer här: siemens-home.bsh-group.com/se

Inspiration Home Connect på YouTube

Se på Youtube filmen från Siemens Home Connect för att få inspiration om hur dtt hem skulle kunna se ut om det var uppkopplat!