Ledaren – Maria Roswall

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Besatt av havet!

Maria Roswalls ledare – 2017-02-11

JAG ÄR EN VATTENMÄNNISKA UTAV RANG. Inte bara är jag född Vattuman, jag kan på riktigt inte leva utan vatten omkring mig. Måste se en havsglimt om dagen, även om den ibland mals ner till sjöglimt när havet är för långt bort, för att få luft. I brist på havsutsikt från vårt hus längtar varenda partikel i min kropp nu efter lantstället på kobben i skärgården och ner till svärföräldrarna på västkusten. Där känner man till och med doften av havet. Den här besattheten av vatten gör att jag inte tycker det är det minsta konstigt att många flyttar och ändrar mycket i sitt liv för att bo vid havet, eller som i fallet med våra arkitektmakar i Sydafrika som lät vrida husets glasparti 15 grader för att skapa den optimala utsikten över havet. Vilket hus, vilken utsikt.

Med den här utgåvan går vi in i vårt tredje år. Magiskt! Det är inte helt smärtfria tider där ute i printvärlden och jag är otroligt stolt över att vi lyckats sätta vårt magasin så här långt. Tack! För att ni läser, mailar, hör av er, tävlar och bryr er om oss. I det här numret har vår redaktör Camilla trendspanat på de mässor som alltid går av stapeln i början av året, vår AD Joanna har njutit på ett spa ute på Lidingö och vår skribent Caroline har träffat Carina Seth Andersson som är dubbelt prisad för sin formkänsla.

Själv har jag hunnit med både Dubai och Italienska alperna med min familj. Två spännande resor med så totalt olika innehåll. Kontrasternas möte minst sagt. Sist men inte minst säger vi varmt välkommen till vår nya medarbetare DIY-Anna Maria Larsson!

Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook! Och ha en riktigt härlig jul!

Maria Roswall

Chefredaktör, Inspiration My Home
maria @ inspirationmyhome.se

Maria Roswall, Chefredaktör Inspiration My Home

Chefredaktör Maria Roswall