Ledaren – Mary Örnborg

Chefredatören Mary Örnborg

Snart..

..kommer VÅREN. Denna efterlängtade årstid som vi glömmer att vi har när isvindarna vägrar släppa sitt kalla grepp. Snart är den äntligen här och SOM vi går igång! Det dammas av utemöbler, helst innan frosten är helt borta, sen grillas det och så snart till sommaren poppas det rosé.

Det ÄR härligt med värme och ljusa kvällar men hur kommer det sig att vi alltid, år efter år, glömmer bort att den här årstiden faktiskt existerar? Jag har vänner som bor i Los Angeles sedan många år tillbaka och där välkomnar de dåligt väder som vi suktar efter solsken. Att få tända ljus, boa in sig under en filt och laga långkok är drömmen för den konstanta sommar-boenden.

Hur som. Låt oss ta vara på ljuset på bästa sätt vilket stavas, jag vet här kommer det igen, återhämtning. Njut, skratta, lev och var i nuet. Påta i trädgården, ta er till havet, hoppa upp på studsmattan med barnen. Eller lägg er bara där och titta upp i himlen. Sophie, min dotter, och jag ligger ofta där och bara är. Pratar om livet, filosoferar och hänger. En grym plats för återhämtning.

Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook! Och ha en riktigt härlig vår, för snart kommer SOMMAREN!

Inspirationmyhome.se