Drömmen fortsätter – möte med bastuexpert och byggvaruhusens snyggaste toalett utsedd

En dag på Fredells kan gå precis hur fort som helst – allt finns här! Mitt nya favoritställe, vilket känns som en stor mängd vuxenpoäng.. Bara att botanisera runt på bastuavdelningen är inspirerande. Vet inte varför jag är så gammeldags och traditionell av mig men det är något som gör att jag dras åt det gamla hederliga. Vill ha det där trät, precis som vi haft hela mitt liv. Sen känns det ju som att den där i metall blir oerhört varm, eller har jag fel? Ok, man ska ta i trät men det KAN ju hända att man kommer åt den och då känns det hett. Finns så mycket här, på riktigt mycket mer än vad jag trott. Tapeter, inredning, grillar, golv och även en hel avdelning med lampor, hyllor och förvaring. Tvättmedel, godis och lunchkrog på det så var helgens inhandling komplett!

Medan jag gick runt på inspirationsrunda hade Mikael möte med bastuexperter som hjälpte oss med alltifrån skräddarsydd ritning till skillnader i material, lavar och aggregat. En hel värld utav möjligheter och väldigt tryggt och skönt att få sådan proffsig och kunnig hjälp.

Granträ eller värmebehandlad ask – det är frågan det.. Och sist men inte minst utser jag härmed Fredells till det byggvaruhus som har landets i särklass snyggaste gästtoalett. Trumvirvel!