Vilken designvecka!! Total meltdown i kväll…

Började veckan med en riktigt fint ordnad pressfrukost på Berns. Jag och Camilla, vår designredaktör och stylist för er som inte vet det, sjönk ner i dessa röda stolar och avnjöt en frukost i vårens stora färg grönt som tema. Mateus är porslinet för den so undrar och kopparna var väldigt behagliga att hålla i. ELLE Swedish Design Awards 2017 var frukostens värd och duktiga Trendgruppen stod för uppdukning och arrangemang. Alltid fint med grönt, såväl i porslin som i en kvist.

På riktigt är det alltid en hemlighet in i det sista vem som blir Årets Designer så döm m vår glädje när det visade sig bli finaste, mest duktiga Carina Seth Andersson – vårt nästa nummers profil som Mötet. Caroline som intervjuat Carina fick oss till och med att utöka reportaget en sida då hon var en sådan intressant person. Bara en sån sak!

Reportaget vi gjort med Carina är verkligen så fint så även om ni inte tillhör de lyckliga som får magasinet fysiskt hem i brevlådan kommer såväl reportaget som resten av utgåvan finnas här för beskådning om en vecka!
”Med perfekt avvägda linjer och känsla för materialens olikheter skapar hon sköna bruksföremål. Hon är den lågmälda perfektionismens mästare” så löd motiveringen och vi kan inte annat än hålla med. Håll er till tåls en vecka till så får ni hela vårt nya nummer, med Carina i spetsen, här.