När allt blir RÄTT!

Våra nya vitvaror på plats

Mmmm… Tillåter mig att njuta för några minuter. I röran… Nu har vi levt med den här renoveringen dag och natt i flera veckor. Hela golvet i källaren beelas upp, väggar rivs, gamla äckliga rör tas bort, nya köps in. Elen byts (japp, ALLA el byts ut till ny), golvvärme läggs in. Ni vet, allt sådant som kostar absolut hur mycket som helst men som knappast syns och det är då man blir extra glad när något som det går att ta på, på riktigt, äntligen kommer på plats. Våra vitvaror… MAGISKT! Det blir så fint! Är så lycklig! Känslan av att vi lagt ner det där lilla viktiga extra, verkligen läst på och valt ut de vitvaror vi vill ha i vårt nya kök. Vi älskar att laga mat och ha vänner över så i det här köket kommer såväl ugn som spis att användas rejält. Ofta och länge för här ska vi bo, leva och bli gamla tillsammans. I världens finaste kök.

2-4

Min mans dröm, en spishäll på hela 90 cm med en fläkt över som man inte stöter pannan i när man ska röra i grytorna. Det var inte helt lätt att välja fläkt och valet stod mellan den här i vitt eller samma modell i svart. Valet föll på den vita då vi inte ville att den skulle ta för mycket fokus. Även om den är sjukt snygg! Det här är modellen:

LC98KD272 Siemens Vägghängd Köksfläkt 90 cm Vit.

LC98KD272

Sen till vår ugn. Måste få prata några få meningar om vår magiska ugn och min personliga köksfavorit, våra två kylar som vi öppnar från mitten och ut. Alltså ni förstår inte hur mycket jag tycker om det här! Att ljudlöst öppna dörrarna och bara ha allt underbart utrymmet med sina magiska lådor som så fint och energisnålt tar hand om våra grödor. Läs på, välj energisnålt och gå gärna lite djupare i valet och leta efter en kyl som har sådana här hyperFresh-lådor som faktiskt gör att hållbarheten på frukt och grönt bli bra mycket längre. Våra barn älskar grönsaker och frukt så jag vill alltid ha ett lass hemma och med de här specialgjorda lådorna håller sig det gröna längre.

2-5

 

596x335_Motiv_06_Var_02_Q_v070

Ugnen har tillsatt ånga, håller sig på något magiskt vis ren av sig självt och, nästan det bästa av allt, inbyggd mikrofunktion!! Så hej då fula mikrovågsugn som alltid står och tar massa plats. Tycker mycket om att ånga fisk och annan mat också. Känns fräscht och gott! Det ni skymtar ovanför själva ugnen är, även här min mans beställning, en värmelåda. Japp, en sådan som mormor hade där hon värmde tallrikarna. Den har vi inte riktigt använt än men det kommer säkert. Här kan ni läsa mer om Siemens inbyggnadsfunktioner och produkter i nya serien iQ700 som vi valt ifrån.

2-8

Där skymtar ni vår nya, fina ytterdörr också. Och Texas! Luckan till skafferiet har inte kommit än men lådorna, japp, de är redan fulla! Våra dörrar återkommer jag till.

Och här, tada!

2-12

Ja, nu känner ju själva vilken härlig känsla det är!

Vill åter igen slå ett slag för den låga energiförbrukningen som Siemens KG39NAI32 har, energieffektivitetsklass A+++, samt mina kära hyperFresh lådor.

Unknown