Om du råkat missa det så kommer det här också..

Carola flyttar till Steninge Slottsby.  Att hon ska göra det har det stått mycket om i tidningarna.. men eftersom det rör ”mitt” område så skriver jag om det här också.

Per Taube, ägare Steninge Slott med omnejd på bild med Carola i stora stenladan på slottsområdet. Han är väldigt glad att få välkomna henne till Steninge Slottsby.

Carola vill engagera sig i området och endel planer är redan klara. Hon ska ha en julkonsert nästa år, något som kan bli en årlig tradition.  Det finns planer på en artistskola och hon vill gärna samla olika kollegor och sjunga på områdets fina restaurang som ligger i stora stenladan. . Såhär ser den fina ladan ut:

    

Vilket av husen i området som hon har köpt vet jag inte, det håller på att byggas en stor variation av hus och lägenheter precis utanför slottets park. Såhär  som på bilden nedanför kommer området att se ut när det är klart. Ca 600 nya bostäder… Det här är en för-titt om hur det kommer att se ut.

Kanske har hon köpt något av dessa?

Det här vita huset från Trivselhus finns det 4 stycken av och har ett utgångspris på 6 190 000kr.

Trähus från Lövsta kansk?

Eller ett sånt här?  Det finns 4 stycken tillverkade av Trivselhus. 6 090 000 är utgångspriset.

Ja, vi får väl se..

  

Carola kommer att få vackra omgivningar att spatsera i och vi hoppas att hon kommer att sprida kärlek i kvarteret och att vi alla kommer att trivas med nybygget.