Såhär jobbar jag.. inga konstigheter

    Cias Smedja

Varför göra mer än man måste.. Räcker fint med att klippa en lagom bred gång på baksidan. Har man ont om tid så varför lägga tid på det man inte behöver..

Vilka underbara dagar vi har! Det är nästan så dofterna i luften blir för starka av alla blommor och blad. Nästan. Det är nu man vill bo på landet och lukta på blommorna. Vi får hoppas att det kommer att hända innan detta års slut.. Alltså att smedjan ska bli bo-bar..

Lite mycket saker på baksidan av huset just nu men det kommer att ordna till sig. Under plasten ligger plankor som säkert kommer att komma till nytta när byggarna drar igång. Sen är det lite järngrejer som jag ska hitta någon nytta med. Statyn ska ner i marken så småning om.. behöver visst målas lite på väggen ser jag, ett skåp har tagits ner.. .. Bara att åka och köpa mer Falu rödfärg. Hm, ja sen.

Jag har förresten hittat en firma som ska laga och byta mitt tak! Tio Tak heter dom, tror dom är näst störst på tak i Sverige. Gå in på hemsidan och titta, visst verkar dom toppen! Jag gillar speciellt filmen där de använder helikopter till taket. https://tiotak.se/

  

Det är en extra bra dag idag för att Nobelbygget på Blasieholmen tillfälligt stoppats.

-På tisdagen upphävde Mark- och miljödomstolen länsstyrelsens beslut om att anta detaljplanen för Nobel Center på Blasieholmen. “Det är verkligen en positiv nyhet för Stockholm, svenskarna och turismen”, säger Björn Tarras-Wahlberg till Fastighetsnytt. Men Stockholms stad kommer att överklaga beslutet. https://fastighetsnytt.se/2018/05/domstolen-stoppar-nobelbygget/

Man FÅR INTE riva det fina tullhuset.. eller flytta det.. VERKLIGEN INTE.. en av de finaste byggnaderna i stan. Och varför ska man lägga ett Nobelhus där? Är det inte tillräckligt med trafikkaos där på eftermiddagarna? Det finns massor av tomma platser man kan bygga det på!

Håller tummarna för att det inte kommer att byggas där..