Avancerad kurs

I tisdags åkte jag och Annika ner till Helsingborg för att kolla in ny makeup till salongen. Det är alltid roligt med en liten roadtrip även om tågen inte går så smidigt som man hoppas… 


Eftersom vi precis anställt 2 st hudterapeuter som även är utbildade makeup artister så kommer vi att börja erbjuda brudmakeuper. Vi har kollat på lite olika märken som är nischade för brudmake up eftersom det är extra viktigt att hitta ett märke som sitter på plats länge och är snyggt såklart. 

Artdeco har funnits i Sverige ca 30 år och är från Tyskland. Dom har så otroligt mycket ögonskuggor, eyeliner och mascaror så vi blev lite galna på kontoret när vi provade alla färger. Så nu är det till att prova och se vad vi tycker.

Efter Helsingborg bar det av till Malmö där vi strosade lite på stan och besökte mitt favvo kaffeställe – lilla kafferosteriet och lyxade till det med en pedikyr

Idag så var det dags att gå tillbaka till skolbänken för en vidareutbildning för avancerad dermapen utövare. 

Så otroligt intressant föreläsare och internationell utbildare – Andrew R Christie


Vi fick lära oss nya tekniker och kombinations behandlingar både för akne ärr, pigmenteringar och hur man får snabba och bra resultat för bl.a. bristningar  på kroppen. Det är så mycket kunskap och erfarenhet i alla behandlingar och det är så intressant! Och det är så otroligt roligt att få se andras före/ efter bilder och få inspiration för kreativa behandlings lösningar. Vi är så taggade för att komma tillbaka till salongen och köra loss! 


Nu sitter vi på tåget igen på väg tillbaka till Stockholm och försöker smälta all information som vi fått under dagen. 

Uppdatering om den nya LA facelift behandlingen och vad den innebär kommer! 


Godnatt från oss

X

T