Före och efter – Bilder badrum

badrumsrenovering-stenar-i-dushcen

Golvet i duschen i form av äkta stenar ger en otroligt naturlig, varm
och fin känsla till hela badrummet. Stenarna är köpta på nät hos Kakelpalatzet i storlek 39×30 cm per akr. Pris: 180 kr/ark. De stora keramikplattorna på golvet är Grantatkeramik storlek 45×45 med ljusgrå fog. Även dessa från Kakelpalatzet. Pris: 1.290 kr/kvm.

badrumsrenovering-myhome

badrumsrenovering-fore-efter

Före och efter.
Det gamla badrummet hade nästan 15 år på ”nacken”, förutom kommoderna som familjen även valt att behålla i det nya badrummet. Det bästa med det nya är enligt familjen att det är så fint och lätt att hålla rent! Stora klinkers blandat med äkta stenar. Och med den generösa duschen från Dansani och lyxiga Raindance från Hansgrohe blev duschhörnan som en dröm.

badrumsrenovering myhome stockholm

Den långa handdukstorken Carlsten från Nordhem passar in perfekt på det relativt tajta väggutrymmet. Förutom att snabbt torka handdukarna skapar den en behaglig värme i badrummet. Större dusch med plats för fler! Att dörrarna går att vika inåt gör badrummet mer lättanvänt med mer golvyta. Korgarna skapar enkel förvaring för att snabbt få undan produkter och annat som annars lätt gör ett rörigt intryck.