Eagles Villas – lyxigt hideaway med härligt gäng.

Man kan inte alltid slita och jobba, ibland behöver man ett välbehövligt avbrott i vardagen och vad passade då inte perfekt när Eagles Villas, nära Halkidiki i Grekland bjöd in till en fantastisk helg med skön avkoppling, god mat och ett härligt gäng glada svenskar.

Det var inte dumt att vakna upp till fin soluppgång och ta en simtur i den privata poolen.

för att sedan gå och avnjuta en god frukost i huvudbyggnaden. Se mer av hotellet och villorna här: https://www.eaglesvillas.gr/

Lite lunch vid stranden på det, grekisk sallad och Saganaki.. (jag kan längta till Grekland bara för att få äta Saganaki, gärna med färskpressad apelsinjuice.)

 

        

Efter en skön dag så kommer solnedgången fortare än vad man tror..

 

och det blev dags  för photo frenzy…

 

             

Tack till ägarna av villorna och hotellet, Eva och Konstantinos Tornivoukas! Tack till Lena Skogström på OneofYou och TACK till Susanne Ytterskog på Connoisseur som firar 20 år och bjöd på första kvällens smokingmiddag signerad den tvåstjärnige Michelinkocken Arnaud Bignon och hans team.

 

 

Middagen var magisk..

  

och avslutades med musik och dans.

Efter sovmorgon, god frukost (igen) och lite egentid i rummet och vid poolen med min roommate Maria Roswall tog vi oss ner till stranden:

  

     

och fick följa med på en båttur med strandstopp och hade flax med att få se delfiner.

Så blev det dags för den andra dagens middag, välsignad och lagad av en helig munk från den närliggande munkrepubliken Athos.

   

Så var det slut på middagen och den fantastiska helgen och Lena tackar värdparet för att dom bjöd ner oss och munken för middagen. Väldigt mycket TACK från mig också..