Frukost med Emma S

Faktiskt en riktigt bra morgon idag! Somnade halv elva i går efter en hektisk, lång dag som avslutades med ”gissa djuret-leken” vid köksbordet till hemlagad pizza och vattenmelon. Apropå vattenmelon tror man ju att det mest bara är just rosa vatten men där har vi fel ser ni! När jag och fotograf Cia var i Costa Rica träffade vi superhälsokocken Joanne som lärde oss att vattenmelon är jättenyttigt, full med bra näringsrika saker. Cocos också, men det visste vi redan.

Vaknade utsövd och plufsig, varför man bara är fulare efter en natts lång sömn är ju inte helt ok men så är det i mitt fall. Snälla, glada barn, man och hund. Blommande äppelträd i trädgården och pressfrukost i vackra Arnoldshuser med Emma Wiklund.
IMG_7529.JPG
Lite motljus men ändå, snygg Emma i snyggt rum.

IMG_7537.JPG

IMG_7541.JPG
Trevligt Cia-sällskap på morgonkvisten.

IMG_7542.JPG
Nu vid datorn på kontoret med den här godingen som kommer bli en favorit, särskilt i vinter när min hy förvandlar sig till något torrt ormskinnsliknande. Bara härliga oljor och särskilt cocosolja och rapsolja som ska göra mirakel för torr och lite känslig hy. Emma själv tar några droppar och blandar i nattkrämen när hon behöver extra fukt. Och snyggare människa får man leta efter så nu ska jag följa hennes råd.