Glammig presslunch med koll på foundation – och ni kan få min goodiebag!

2-3

Det är inte så ofta agendan tillåter men nu, efter lämning av årets sista utgåva unnade jag mig en presslunch. SÅ GOTT!! Och verkligen fin lokal, Takterrassen på hotellet Miss Clara. Skulle verkligen kunna tänka mig att ha en liten cocktail här under takbjälkarna. Idag var det dock Dermarome och bareMinerals som bjudit in. Ett av mina personliga favoritmärken som alltid levererar. Nu är det dags för 2017 års nyheter och idag presenterades bland annat ”New Gen Nude”, 40 shades, 4 finishes & 4 Million ways to go Nude. Precis, denna kulör som i alla fall jag har lite svårt för. Nude. Snyggt på andras läppar men blir lite färglöst och ”dött” på mig. Ska absolut prova det läppstiftet jag fick och jag blev extra glad över att vi också fick ett matt lipstick – Matte Liquid Lipcolor – i vår presspåse. Har alltid, alltid använt glänsande lipgloss men nu är jag helt inne på den matta trenden. Kanske för att jag känner mig så fullkomligt oglittrig.. Vi dras med helvetesförkylningar och både min hy, mitt hår och mina ögon är allt utom pigga. Så tråkigt. Faktiskt så tråkigt att jag inte ens vill tråka ut er med det. Men någon ”glimrande” piffig december har vi icke här hemma på Björkvägen. Snoren och hostandes rike. Det är vårt hem.

2-2

Precis, det finns en ton för alla smaker och det ligger minst sagt arbete bakom. bareMinerals har gått ut och frågat sina användare vad de önskar allra mest av sin foundation och sitt puder. Svaren: Flawless performance like Photoshop, smooth and silky texture samt att huden ska kunna andas och att produkten ska innehålla vårdande mineraler och vitaminer. Som ett mirakel i en liten ask!

2-7

2-4

Efter lunchen kom en helt magisk tårta, fylld med choklad och med den passande texten Free the Face, vilket var lunchens tema.

2-5

Och lite smink samt fina detaljer på det! Något alla make up artister alltid tar upp, men som i all fall jag fortsätter snåla med, är att verkligen låta borsten ARBETA sig in i pudret. Gnugga runt den ordentligt, blås bort det översta och arbeta in på huden. Inte snål-dutta som jag gör. Då sitter det inte. Gör man så här sitter pudret och din foundation i flera timmar. Sen… Primers. Som de använder primers! Ska jag också börja göra. Lovar. Jag har också flirtat till mig ett litet exklusivt bareMinerals-kitt till er! Tävling kommer på webben på måndag. 

2

2-6