Gör en utflykt till Steninge den 14:e januari. Passa på att se Smedjan!

Gör en liten utflykt till Steninge den 14 januari och se området och hälsa på mig i Smedjan.

Steninge Slott

Promenera, fika, ät lunch, titta i butikerna eller varför inte – köp en lägenhet…

Arkitekt Peter Hallén

I stora stenladan kl. 12.00-13.30 kan ni träffa duktiga arkitekten Peter Hallén som har skapat något verkligt unikt med de 33 lägenheterna som upplåts med bostadsrätt i Flora Steninge. Han har kombinerat det bästa från klassisk arkitektur, bullerbykänsla, tidstypiska färger och former samt framför allt bekvämligheter och miljömedvetenhet.

Bostäderna – 2:or, 3:or och 4:or om 54 till 131 kvm – genomsyras av en mycket hög standard med exklusiva materialval och väl genomtänkta planlösningar.

                  

På nedre plan har alla uteplatser om 14 -17 kvm. För att öka upplevelsen mellan ute och inne har alla lägenheter härliga franska fönster utom vindslägenheterna som har generösa takkupor med stora öppningsbara fönster. http://www.florasteninge.se/

Husens omgivande trädgårdar får välutformade gemensamma utrymmen med sommarkök, pergola och vattendammar för härliga stunder utomhus.

    

De tre husen karaktäriseras av en unik arkitektur som bjuder på franska fönster, punschverandor, klassiska detaljer och harmonisk färgsättning.

Flora Steninge byggs från grunden med värderingar som långsiktighet, hållbarhet och harmoni med naturen. Det är den vackra platsen väl värd.

För att hälsa på mig i Smedjan så går ni vägen bakom stora Stenladan och runt nymålade stora träladan. Smedjan ligger sen längst vägen på vänster sida några minuter bort.

Jag är på plats 12-13.00. Välkomna!