Hello Africa! + lite avlopp, Graf vs Topas.

Det känns som det är sol varje gång jag åker till smedjan och det är inte så att jag åker om det är fint väder, nej utan jag har redan bestämt en dag jag ska ut och då är det sol.. oftast. Men jag klagar inte, tycker bara det är fantastiskt.. (Eller så är det sol i mitt sinne, ha ha). Jag bestämde tid med Lage som är specialist på avlopp. Jag måste ju snart bestämma hur allt ska gå vidare. Att det är en djungel av saker att välja mellan det är ingen nyhet, det gäller ju det mest nu för tiden..

Lage på E:L:S Produktion

Lage på E:L:S Produktion

Han mätte och räknade. För ett minireningsverk av märket Graf går det loss på ca 128 000 totalt, med gräv. Graf anser han vara bättre än Topas. (de flesta skriver att Topas funkar bäst om man inte ska vara i huset så mycket (till fritidshus etc) men då har inte Graf funnits med som ett alternativ så det var ju intressant att höra av Lage, att han nästan bara använder Graf nuförtiden (och han känns väldigt kunnig och förtroendeingivande).

Kanske enklare att använda utedasset.. (Om man fick)

Kanske enklare att använda utedasset.. (Om man fick)

Nog har jag snackat skit tillräckligt för idag.. och för en tid framöver. Ska nämligen åka med Inspiration My Home och Mia Roswall till Kenya ett tag. Vi kommer att bo på Watano House vid Diani Beach, åka på safari till Tsavo där vi kommer att bo på Lions Bluff Lodge, fota afrikansk mat, provbo vackra hotell, besöka en spirulinafarm (en vän som har köpt in sig i den och ska storlansera spirulina), på dyk och snorkeltur, träna med Marlene som åker med ner och som till vardags jobbar på InMo som pt, träffa Volker som har alla möjliga projekt, bla volontärresor, valhajsprojekt, skola, barnhem och fossila jättesnäckor.. Ja, ni hör  ju, ingen rast ingen ro men kul kommer det bli!!.

uu untitledk untitled (2)

Så därmed tar jag en liten paus från Smedjan och får nya intryck från varmare breddgrader..

imagesTSP4QE5M images images (2) untitledy untitledbb untitledb

KWA HERI        Hej då

1 reaktion till “Hello Africa! + lite avlopp, Graf vs Topas.”

  1. Louise skriver:

    Härligt, blir riktigt avis! Have fun!
    Kram Louise

Kommentarer inaktiverade.