Hudens bästa vän

När tid finns är det alltid intressant och lite lyxigt att få gå på presslunch, särskilt som denna när Dermarome och fina märket Elemis står som avsändare. Elemis är ett anrikt hudvårdsmärke från England men som är relativt nytt här i Sverige. Jag har fått testa såväl några ljuvliga behandlingar på Clarion Day Spa vilka har produkterna, samt att jag fått en del tidigare och betyget blir mycket bra. För starka produkter passar inte min hud men har man passerat 40-strecket behövs lite kraft ändå!


Alltid lär man sig något nytt! Det bästa med mitt högst varierande yrke tror jag, att få ta del av människor och deras kunskap. Mycket roligt och lärorikt!


Dessa blandas ihop just av dig själv vilket ska göra att effekten av allt fint där i förstärks. Milda och behagliga, precis i min stil.Nyttig, vegetarisk lunch – också i min smak! Efter föreläsning och lunch fick vi provtitta Elemis-bilen som kommer cruisa land och rike runt nu i sommar och erbjuda minibehandlingar av duktig personal. Står på hemsidan vart bilen finns att besöka och lägger man upp en bild på Insta får man en fin present.
Spa-resan med mig och Cia! Haha! Inte riktigt men fin bil var det i alla fall! Skulle absolut inte ha något emot att semestra i en sådan några dagar!