Husesyn Badrum

Att jobba med inredning, design och trender gör att man minst sagt inte lider brist på inspiration.. Förutom att få möjligheten att kika in i fantastiskt fina hem (för reportage) besöker jag givetvis mässor och blir inbjuden till olika pressdagar och pressreleaser. I rucklet står nu vårt badrum närmast på agendan och här hämtar jag mer än gärna inspiration från hotellbadrum världen över. Ett utebadrum är svårlaget men känns inte riktigt ”hemma” i vårt klimat. Ett badkar hade ju varit härligt men av vårt nya badrums mått att döma blir det tyvärr en omöjlighet. Det är inte pyttelitet men inte heller stort nog för ett badkar. Det finaste är att det har ett fönster som vätter mot trädgården och när jag var och kikade sist stod det rådjur precis nedanför fönstret. Jag vet, det är inget man egentligen vill ha i sin trädgård men lite exotiskt kändes det allt!

Jodå, så här ser badrummet ut idag. Kaklet är faktiskt riktigt fint men... Nja. Vi kommer nog ändå gå åt det ljusa hållet. Å andra sidan. Att göra ett fotbad samtidigt som man sitter på toaletten kanske inte är helt fel!

Jodå, så här ser badrummet ut idag. Kaklet är faktiskt riktigt fint men… Nja. Vi kommer nog ändå gå åt det ljusa hållet. Å andra sidan. Att göra ett fotbad samtidigt som man sitter på toaletten kanske inte är helt fel!

Jag tycker den här serien från Ballingslöv är jättefin. Rena linjer och bra med förvaring.

 

Ballingslov_150902_0672

Ballingslov_150902_1172

Det här vridbara spegelskåpet med förvaring på baksidan är ju helt otroligt bra! Vill ha en helfigursspegel men med vår minimala yta måste jag också utnyttja alla väggytor till förvaring.

Det här vridbara spegelskåpet med förvaring på baksidan är ju helt otroligt bra! Vill ha en helfigursspegel men med vår minimala yta måste jag också utnyttja alla väggytor till förvaring.

Alla dessa beslut som måste tas… Kvadratisk dusch eller rundade duschväggar? Beslag och gångjärn i koppar eller i stål? Dessa kommer från Duschbyggarna och herre gud vad med varianter de har. Otroligt måste jag säga.

Corny-Design-koppar-1000

Twin-design-koppar-1000