Besökte Buster and Punsch inför inredningsjakt till köket

Inredningsjakt till köket

Nu är stommen i köket målad och klar men jag väntar fortfarande på de sprutmålade fronterna från köket. De kommer förhoppningsvis på onsdag, det ska bli så spännande att se alla dörrar på plats igen med ny färg och nya beslag.

Buster and Punch. Design och Rock´n Roll i harmoni.

Under tiden letar jag inredningsdetaljer samt möbler till köket. Efter jag läst Mias reportage ”Detaljnörd” i vårt magasin Inspiration My Home om grundaren och designern Massimo Buster från Buster and Punsch blev jag såklart nyfiken på hans inredningsdetaljer till kök. Riktigt coola beslag med attityd. Det märks tydligt att han är en industridesigner som hämtar en del inspiration från musiken. Här snackar vi design och rock´n roll förenat i en skön harmoni.

Jag besökte Buster and Punsch butik på Östermalm förra veckan och kände att här kunde jag ju hänga i timmar…. Så mycket snyggt att se på. Jacqueline och hennes kollega Fernando var väldigt trevliga och hjälpsamma. Jag visade upp några bilder från vårt kök och de hjälpte mig med förslag.

Det blev handtag i mässing med platta i mässing. T-formad handtag i både stål- och mässingsfärg, knoppar med platta i mässing samt två pendel-lampor till vår köksö. Beslagen får jag tyvärr vänta på. Det är 4-5 veckors leveranstid

Heavy Metal belysning

Heavy Metal, pendellampor från Buster and Punch.

Heavy Metal, pendellampor. Två av dessa kommer att hamna över vår köksö.

Pendel-belysningen, Heavy Metal är med dimbara ledlampor samt med spotlight. Själva lampan ser ut som en naken glödlampa fast den egentligen är en spotlight. Jag vill att vi får en bra arbetsbelysning över köksön utan att lamporna bländar. Jag valde armaturen med fattning i mässing och rökfärgat glas. Sjukt snygga lampor som också följer samma tema som beslagen jag valt till köket.

Är man ljud OCH designintresserad är denna vägg definitivt värt ett besök. Från Butiken Buster and punch på Östermalm.

Är man ljud OCH designintresserad är denna vägg definitivt värt ett besök.

Ny designlampa, Stone Table Light

Avrundar med att visa upp denna vackra nya nya designlampa från Buster and Punch. den inkom bara någon dag innan jag besökte butiken förra veckan. Den kommer i marmor eller svart granit. Eftersom vi har svart granit som bänkskivor i köket så skulle den nog passa bra in där hemma. MEN leveranstiden är dock inte förrän i juni!

Och så en liten film från butiken Buster and Punch på Östermalm..