Jag är nygift, bytt namn, haft ett underbart bröllop och har fantastiska vänner.

Det  var dags att få lite mer plats på Smedjan och därför har jag börjat tömma det blivande sovrummet på nedervåningen.

Jag satte ut en annons på en av sågarna och det var många intressenter som hörde av sig och idag åkte jag till smedjan för att visa upp sågen och den åkte iväg till Norrtälje direkt. Tur att jag hade starkaste bärhjälpen med mig, TACK Andreas Standar för att du orkar lyfta hur mycket som helst.

Och, inte att förglömma:  Vi har gift oss!! Numera heter jag Cecilia Cia Liljeton…

Foto: Bästa Malin Bondeson

Foto: Bästa Malin Bondeson. Finaste silverklänningen från Thalia. Starkaste maken: Tom. Blomkreation: Gesällen Sara på Personliga Blomster.

 

 

Cia & Tom Bröllop 14 feb 2016

Ankans Tårtverkstad. Fantastisk va!

Cia & Tom Bröllop 14 feb 2016

Fler bröllopsbilder  kommer.

Sen var det ju det här med världens bästa presenter till Smedjan/oss. Efter bröllopet överraskade Björn, Eva och Annica med att ha satt upp denna:

1 a a Tak 2

Vilken present!!! Så himla bra! OCH det var Björn själv som sladdade omkring på det hala taket för att få det gjort. TACK!! OCH så fick vi en check med pengar från ett gäng som bidrag till Smedjan- jag lovar att dom kommer komma till nytta och något smart kommer att byggas/köpas. 1000 TACK !!! Kanske blir en toa i år i alla fall..

Som synes på bilden till vänster har jag också införskaffat takstege och brygga mellan skorstenarna, det var Odensala Plåtslageri som har varit så duktiga. Har även fått fönsterbleck på fönstrena på trä-delen. Välbehövligt nu när huset är målat. Så när våren kommer kan skorstenarna kollas och kamin sättas tillbaka i öppna spisen.. Ser jag fram emot.

Härnäst blir det allmän rums-tömning och koll på olika toalett-alternativ.. glamoröst jobb..