Jag gjorde det jag skulle göra!

Jo, allt jag hade föresatt mig att göra blev gjort i smedjan sist.

Massor av plankor bars upp till övervåningen med hjälp av Tom, han är snabb och stark som 17…, hälften kvar nu  bara.

18 17

 

Jag klippte gräset såklart och hade med mig mina 2 nya fynd, dom här snygga bensindunkarna.

16

Nu när jag slänger saker och säljer järn (vilket nästan inte ger några pengar alls) så känns det svårt att veta vad som ska slängas. Det finns ju massor av kul som man kan göra konstverk av. Måste försöka få tag på någon som jobbar med metallskrot. Tips mottages gärna! Tänk bara dom här fina sakerna. Statyer, ljusstakar, nederdelar under statyer etc. Det känns ju roligare att använda det till något som kommer till nytta!

14 11 15

Jag har lite folk som kommer och rotar bland sakerna ibland, hittar något litet användbart. Som Pär tex. han hittade en del till en gammal grammofon..

3 Till bloggen 2 Till Bloggen Per Gyllenberg 2015

Nu är jag just hemkommen från Visby efter att ha varit på Almedalsveckans premiärfest som Johan Petré var med och anordnade. Väldigt trevligt för övrigt…. Den hölls på Wisby Strand och det var kul att se att mina två ” ljushuvuden” som jag har på Smedjan (som jag visat tidigare) i väntan på el och mer renoverad smedja även fanns där och såg fantastiska ut!

Exray Exray_1567 kopia

Mina kollegor och jag.  + Johan Petré och gänget som arrangerade invigningsfesten på Wisby Strand.

10156073_838757362867291_8367045244727574241_n Blogg

NÄSTA MÅL: 1. Leta efter en passande skjutdörr till mellanrummet så vi får en utgång bakåt till trädgården. 2. Hoppas att Patrik på Sthlms Alltjänst sätter igång och fixar taket och väggarna i stora rummet. 3. Ta ner hyllor på övervåningen.

Hoppas jag har tid att åka ut till Smedjan snart igen!

 

2 reaktioner till “Jag gjorde det jag skulle göra!”

 1. Annica Columbus skriver:

  Härliga Cia!
  Sedan jag träffade dig -86 ,då vi bodde i samma hus på Erik dahlbergsgatan, så har du överraskat oss alla med din kreativitet och dina positiva tankegångar. Inget har under åren- någonsin varit omöjligt för dig!
  Smedjan kommer att bli fantastisk❤️
  Kram vännen

  1. Cecilia Cia Österberg skriver:

   Gulliga Annica. Tack för det!

Kommentarer inaktiverade.