Kakel, akuten och lite hångel på det

Renovering badrum

Ja, ni. Det går fort i livet eller hur! Själv lever jag i någon galen känslomässig berg- och dalbana. Högt och lågt om vart annat. Renoveringen är mestadels låg. Kostar bara massa pengar och det tjafsas och blir missförstånd precis hela tiden. Men så har vi det här ljuvliga filtret som jag ändå är ganska så bra på att använda. När jag kisar riktigt hårt och liksom ser vårt hus och hur vi ska ha det där EFTER detta. DÅ blir jag helt varm i kroppen! Ibland måste man bara våga eller hur! Slänga sig ut där och liksom omfamna det galna även om det kanske inte alltid blir som man tänkt. HUR tråkigt skulle livet bli om man bara gjorde trygga, genomtänka val? Otroligt tråkigt. Det gäller att fortsätta leva och för att inte bli fastgjuten behöver man go bananas lite då och då. Så här ser det ut nu i badrummet i alla fall:

badrum bloggen

Finare än sist eller hur! Ljust och fräscht. Fegt absolut men nu blir det så.

Finare än sist eller hur! Ljust och fräscht. Fegt absolut men nu blir det så.

Sen ska jag inte tråka er med hur sjuk jag varit, så otroligt trist att höra på folk som tjatar om hur dåligt de mår MEN jag har faktiskt på riktigt varit helt otroligt sjuk. Spenderade några timmar på akuten härom dagen då min influensa vandrat vidare och blivit lunginflammation. Inte trevligt alls. Lyd mitt råd, slarva icke när du får influensan. Vila.

sjukan

Men så tog jag mig en liten promenad och se där! Där plötsligt dök det upp ett litet hårigt vårtecken på marken! Det är sådant som det här som man aldrig får sluta med!

hångla