Kalasdags & utlottning

balloon_fira

På torsdag (29:e sept 2016) har vi 6 års jubileum för Spa by Us på Riddargatan i Stockholm. Tiden har gått så otroligt fort och det är helt underbart roligt att få fortsätta hålla på med det som man älskar. Det är ju tackvare alla våra underbara och fantastiska kunder som vi har möjligheten att fortsätta utvecklas och ta in alla roliga behandlingar och produkter som vi brinner för.

Eftersom det har varit så mycket runt omkring med mammaledigheter, renovering, updatering av hemsidan här så har jag ju helt missat att vi kanske har några av er läsare som faktiskt vill komma förbi och se hur vi har det på Spat. Självklart är även ni inbjudna!

Vi kommer ha ett event specifikt för er läsare i November som är planerat och promotat men om någon av er befinner i i Stockholm och vill komma på eventet så kan ni anmäla er på event@spabyus.se. När ni mailar får ni mer information om tid och hur ni betalar.

Vi tar en entree avgift på 100:-/ person och vi bjuder på mousserande vin, snittar och goodiebags till dom första som anmäler sig. Vi kommer även ha fantastiska priser för utlottning. Tex hudföryngrande serum från iSClinical, kollagenstimulerande kräm från Yon Ka, ett make up kit från Babor och lite spännande nyheter fårn vårt nya märke mesoestetics…

goodiebags

utlottning

Hoppas vi ses på torsdag annars så håll utkik efter eventet i November!