Katjing, 150 riksdaler och för liten toalett / dusch.

Var ute i smedjan för att ta bilder på vårt gröna ”mellanrum” där vi har planerat för en liten toalett och dusch. Problemet är att det verkar som om den blir för liten för att godkännas när vi nu  ska få bygglovet. Vid alla nybyggen ska det vara handikapanpassat. Problemet är ju att det här huset inte direkt är nybyggt och inget annat är ju anpassat för att fungera för en handikappad eller än mindre rullstol.  Idag var jag i alla fall ute för att ta bilder på rummet med en vidvinkel och har mailat bilderna till vår bygglovshandläggare. Vi får se vad han säger.

Mellanrum Mellanrum 2

Tanken är att duschen ska vara i hörnet bredvid de höga skåpen (där armeringsjärnet står) med ingång från rummet. Toalett och handfat separat bredvid med dörr från högersidan. Totalt skulle det bli ca 1.50 x 2.70.

Mellanrum 3

Detta fönster ska tas bort och en skjutdörr eller liknande ska in. Det blir då praktiskt med en toalett innanför dörren så att det är enkelt att gå in från trädgården.

Passade också på att bjuda in min Blocketkund Per till smedjan för att rota lite idag.

2 Till Bloggen Per Gyllenberg 2015

Han hittade lite småsaker att ta med hem, bla denna makapär.

1 Till bloggen 1

Sen tog han lite andra skrotsmåsaker. 150kr blev klirret i Smedjans kassa idag..

Han hittade även denna lilla sak som han trodde hörde till en gammal grammofon och det verkar stämma: Hittade liknande bilder på Google.  https://www.google.se/search?q=gammal+grammofon&biw=1407&bih=829&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=WczcVMTJDomGywOouYDwDw&ved=0CAYQ_AUoAQ

3 Till bloggen

Det finns flera sådana på Tradera. Gammal reservdel till grammofon från 55 kr och uppåt. Ligger många bud på varje så uppenbarligen finns det folk som behöver dom. Här slängs inga saker i onödan!!

1 reaktion till “Katjing, 150 riksdaler och för liten toalett / dusch.”

  1. Mia skriver:

    Nemen va fint det blivit! Ser fram emot inflyttningspartaj till sommaren!!

Kommentarer inaktiverade.