Kölnmässan och TACK!!!

Först och främst TACK!!! I helgen damp vår tidning ner för allra första gången hemma hos våra utvalda mottagare. 110.214 villahushåll för att vara exakt och det tog inte lång tid innan eran feedback kom in i min mailbox. MAGISKT! På riktigt, ni anar inte hur mycket det betyder att få personligt skrivna mail där ni uttrycker er glädje över att tidningen har kommit hem till er. Jag har sparat alla mail och här ett litet, litet axplock.

Hej!
Först – tusen tack för en underbar tidning som låg i min brevlåda igår! Kände

redan när jag så omslaget, att jag skulle gilla den! Så rätt jag hade; massor med inspiration, härliga bilder och bra produkter! Har läst precis allt i tidningen!

 Eftersom vi precis har köpt ett litet fritidshus på Österlen, kom tidningen verkligen lämpligt!! Kommer absolut att hämta idéer och inspiration från ert fina magasin!

Än en gång stort tack! Ser verkligen fram emot kommande nummer!

 

Hej,
Jag vill bara tacka för en mycket bra tidning! När den landade i lådan idag så tänkte jag spontant, nej inte ytterligare en av dessa massproducerade inredningstidningarna. Ack så jag misstog mig. My Home är något helt annat. En bra tidning med bra innehåll med en bra sammansättning. Inte bara inredning utan en hel palett av olika intressanta artiklar, från skidåkning, via inredning till spa och yoga. Tack, en lördagkväll utan tv! 

 

Hej Maria!
Tack för en bra tidning.

Tycker tidningen är mycket inspirerande. Fina bilder och bra inredningsförslag. Ser fram emot nästa nummer.

 

Mailen fortsatte trilla in i min mailbox och gjort att allt slit nu verkligen känns värt varenda timme! TACK igen!

Och för er som undrar vad jag gör här ”bakom kulisserna” så sitter jag just nu och går igenom material med nyheter från möbelmässan i Köln. Japp, vi var på plats och ni får givetvis alla de bästa nyheterna därifrån i vårt nästa nummer.

Kölnmässan1

Möbelkärlek... Som alltid.

Möbelkärlek… Som alltid.

Hämtat den här regntjejen har jag också gjort idag. Alltid busig och glad! Min Sophie.
IMG_5024