Köpt inredning innan byggnation! Kanske inte det smartaste…

Kunde inte låta bli att fynda häromdagen, köpte fina lampor till Smedjan när en restaurang skulle lägga ner och stänga och hade lite saker till salu.

IMG_5158 IMG_5188 IMG_5193

De vita är till trädgården och de 2 andra till stora rummet. Inte det smartaste kanske när man håller på att tömma för att det ska kunna gå att bygga. Ska skärpa mig hädanefter.

Var ute igår och tittade till huset, hade träff med en som kanske ska hjälpa till med avloppet, vilket för övrigt inte är den lättaste biten. Det finns ju så många alternativ. Inget vatten eller avlopp är ju indraget och på tomten bara ett obrukbart utedass.. Ringde till en av mina grannar som ska sätta in ett minireningsverk och fick lite info men än har jag inte bestämt mig för vad det kommer att bli.

Exray  Exray_7849

Lyckades tappa bort min telefon i samband med lite städning av trädgården.. Hade gett upp hoppet om att hitta den och var på väg in till stan för att jobba men gick ur bilen för en sista koll och fann den på en hög med mossa i skogen. Jag hade samlat upp mossan från stuprännorna som byttes ut och hinkat iväg dom till skogen. Nja, inte all mossa, var tvungen att spara dom finaste bumlingarna och har lagt dom i säkerhet vid husknuten så att jag kan återanvända dom till något fint sen. Jag är en riktig hamster..

Men fint att ha mossan i en kruka såhär tex

Men fint att ha mossan i en kruka såhär tex.

Sen kunde jag, glad i hågen men sen, åka till stan för att fotografera Birgitte Söndergaard med hennes fina tavlor åt Svensk Damtidning.

MEN för 17 gubbar, jag höll på att glömma att berätta något viktigt! BYGGLOVET ÄR BEVILJAT!! Fick meddelande från kommunen tidigare i veckan. Nu kan bygget dra igång!

Fick den här fotot mailat till mig från Katja på Wenngarns Slott (tack Katja). Hon hade sett infon i lokaltidningen.

11040346_10152825427439315_1924484085_n

Nu vill jag bara flytta in men kanske bara måste ordna en toalett först..